Την… ψάχνει για τον συμπαίκτη του Τσόρι ο Ολυμπιακός

Την… ψάχνει για τον συμπαίκτη του Τσόρι ο Ολυμπιακός

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξέλιξη και παρότι η απόκτηση του βασικού στόπερ είναι η Νο1 προτεραιότητα του συλλόγου, οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων εξετάζουν παράλληλα και περιπτώσεις για την ενίσχυση της ομάδας στην γραμμή κρούσης.

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει  είναι ο 23χρονος επιθετικός Ραούλ Ντε Τομάς που αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ως συμπαίκτης του Τσόρι Ντομίνγκες στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο Ισπανός φορ ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης και με δεδομένο ότι πραγματοποίησε τρομερή χρονιά στη Segunda Division με 24 γκολ και 4 ασίστ σε 32 συμμετοχές είναι… περιζήτητος.

Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται σ’ ένα χρόνο και η τιμή του εκτιμάται γύρω στα 3 εκατ. ευρώ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του και σε αυτή την υπόθεση, αφού εκτιμά ότι ο παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

Ο Ντε Τομάς πριν τη θητεία του στη Ράγιο ως δανεικός από τη Ρεάλ αγωνίστηκε τις περασμένες δύο σεζόν σε Βαγιαδολίδ και Κόρδοβα, και πάλι ως δανεικός, σκοράροντας στο πρωτάθλημα 15 και 6 φορές αντίστοιχα, ενώ τ’ όνομά του είχε παίξει παλιότερα και για την ΑΕΚ.

Πηγή filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/333682-Ten-psachnei-gia-ton-sympaikte-toy-Tsori-o-Olympiakos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...