Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον Αλέξανδρο Βέλιο

Τα θερμά του συλλυπητήριά του για την απώλεια του Αλέξανδρου Βέλιου εξέφρασε στους οικείους του δημοσιογράφου και συγγραφέα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα, με δύο αναρτήσεις του στο Twitter, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στον θάνατο του Αλέξανδρου Βέλλιου, ο οποίος συγκλόνισε το πανελλήνιο, επιλέγοντας να φύγει από τη ζωή με τη μέθοδο της «μη υποβοηθούμενης ευθανασίας», έπειτα από άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στο Twitter: «Ο Αλέξανδρος Βέλιος υπήρξε ένας από τους σπάνιους ανθρώπους που ακόμα και με το θάνατο τους κατόρθωσαν να εκφράσουν αγάπη για τη ζωή».

Και συμπλήρωσε: «Έφυγε με την αξιοπρέπεια που επέβαλαν οι απόψεις του. Θέλω να εκφράσω στους οικείους του το θαυμασμό και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

 

Ο Αλέξανδρος Βέλιος υπήρξε ένας από τους σπάνιους ανθρώπους που ακόμα και με το θάνατο τους κατόρθωσαν να εκφράσουν αγάπη για τη ζωή. 1/2

— Alexis Tsipras (@atsipras)

Έφυγε με την αξιοπρέπεια που επέβαλαν οι απόψεις του. Θέλω να εκφράσω στους οικείους του το θαυμασμό και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. 2/2

— Alexis Tsipras (@atsipras)

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...