Το παραμύθι της «κατάρρευσης»

Το παραμύθι της «κατάρρευσης»

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ με πάταγο η προπαγάνδα περί δήθεν δημοσκοπικής κατρακύλας του ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας του Μακεδονικού.

ΑΚΟΜΑ και στο γκάλοπ που παρουσίασε χθες ο ΣΚΑΪ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σχεδόν στα ίδια ποσοστά με την προηγούμενη δημοσκόπηση ενώ ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να κερδίζει μια μονάδα στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

ΑΥΤΟΙ που πίστεψαν το παραμύθι για δήθεν συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία προσγειώθηκαν απότομα όχι από κάποιο γκάλοπ που φιλοξένησε κάποια φιλοκυβερνητική εφημερίδα αλλά από το κανάλι του Φαλήρου που έχει αναλάβει εργολαβικά την αποδόμηση της κυβέρνησης.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ συνιστούμε ψυχραιμία τόσο προς την Πειραιώς που σήκωσε παντιέρα και ήταν έτοιμη να καταλάβει τα θερινά ανάκτορα όσο και στην Κουμουνδούρου που αναπαρήγαγε χωρίς λόγο τα σενάρια για αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης.

Η ΧΩΡΑ έχει ανάγκη από σταθερότητα ειδικά στην κρίσιμη μεταμνημονιακή εποχή που θα μας τεστάρουν οι αγορές. Η αντιπαράθεση θα πρέπει να επιστρέψει σε πολιτικά επίπεδα που σημαίνει ότι οι καταδρομικές επιχειρήσεις των ακροδεξιών κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι αποδεκτές ούτε από την κοινωνία ούτε και από την αστυνομία.

ΚΑΘΗΚΟΝ της κυβέρνησης είναι να διασφαλίσει με κάθε τρόπο την ομαλότητα και κυρίως να τσακίσει κάθε απόπειρα τρομοκράτησης πολιτικών από ακροδεξιούς τραμπούκους. Από την πλευρά του το Μαξίμου είναι υποχρεωμένο να αλλάξει ατζέντα. Γιατί όσες συνομωσίες και να βρίσκονται σε εξέλιξη η κυβερνητική σταθερότητα δεν κινδυνεύει.

ΑΥΤΟ είναι το μήνυμα που πρέπει να σταλεί μέσα και έξω από την Ελλάδα. Με κατηγορηματικό τρόπο ο ίδιος ο πρωθυπουργός οφείλει να βάλει τέλος στα σενάρια για πρόωρες εκλογές.

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ανάληψη πρωτοβουλιών για ενίσχυση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας θα συνέλαβε καθοριστικά στην πολιτική σταθερότητα που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Με την επιστροφή του στην Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας είναι βέβαιο ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για να μπορέσει η κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/335968-To-paramythi-tes-katarreyses ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...