Το πρόγραμμα της 7ης ημέρας για τους Έλληνες στους Παραολυμπιακούς

Μετά από εντυπωσιακές εμφανίσεις και την κατάκτηση 9 μεταλλίων μέχρι στιγμής, η Ελληνική αποστολή εξακολουθεί να διεκδικεί ακόμα περισσότερες διακρίσεις. Την σημερινή ημέρα, θα έχουμε αρκετές συμμετοχές, με ορισμένες από αυτές να έχουν και ελπίδες για την κατάκτηση μεταλλίου.

Στο κανόε καγιάκ, η Ελένη Πρελορέντζου θα αγωνιστεί στα προκριματικά σπριντ στις 15:05.

Στην άρση βαρών, έχουμε την συμμετοχή του τεράστιου Παύλου Μάμαλου, ο οποίος έχει πολλές ελπίδες για την κατάκτηση ακόμα και του χρυσού μεταλλίου. Ο Έλληνας αθλητής θα αγωνιστεί στον τελικό στα 107 κιλά. Στο ίδιο άθλημα, έχουμε και την εκπροσώπηση του Κώστα Δήμα, τον οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στις 22:00.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με τον στίβο και την σφαιροβολία F53, όπου εκεί θα δώσει το πάρων άλλος ένας μεγάλος αθλητής, ο Σεν Τζον Φερνάντες, ο οποίος έχει και αυτός με την σειρά του πολλές πιθανότητες να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 16:05.

Όσον αφορά τον στίβο, οι ελληνικές συμμετοχές δεν τελειώνουν εδώ, καθώς ο Μιχάλης Σεΐτης θα συμμετάσχει στα προκριματικά των 400 μέτρων Τ44, που θα διεξαχθούν στις 00:14, με στόχο βέβαια μία θέση στον τελικό. Στο μήκος Τ47 θα δούμε την προσπάθεια του Χρήστου Κουτούλια στον τελικό, στις 00:23.

Αρκετές εκπροσωπήσεις έχουμε και στην κολύμβηση, οπού εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στα προκριματικά των 100 μέτρων ύπτιο SB12 και στις 16:13 τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη.

Στα 50 μέτρα πρόσθιο SB2 και στα 50 μέτρα πρόσθιο SB3 θα αγωνιστούν ο Γιάννης Κωστάκης στις 16:17 και ο Κώστας Καραούζας αντίστοιχα στις 16:32. Η κολύμβηση ολοκληρώνεται με την συμμετοχή του Γεράσιμου Λιγνού στα 50 μέτρα ελεύθερο S13, στις 16:46.

Στο μπότσια και στο μεικτό ατομικό, ο Παναγιώτης Σουλάνης και η Χρυσή Μόρφη Μέτζου θα αντιμετωπίσουν στις 17:00, τον Μαουρίτσιο Ιμπαρμπούρε από την Αργεντινή (κατηγορία C1) και την Χιέονσεοκ Σέο αντίστοιχα από την Νότια Κορέα (κατηγορία C4). Έπειτα, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης θα μονομαχήσει με τον Ντάνιελ Μίτσελ από την Αυστραλία στις 20:15 (κατηγορία C3), ενώ το δίδυμο Σουλάνης και Μέτζου στην περίπτωση που προκριθούν θα αγωνιστούν ξανά στις 00:00 ακριβώς.

Την 7η ημέρα των Παραολυμπιακών, οι ελληνικές συμμετοχές συνεχίζονται στην ποδηλασία του δρόμου, με τους Θανάση Μπαράκα και Κώστα Τρουλινό στην ατομική χρονομέτρηση, στις 19:30. Όσον αφορά τις γυναίκες, πάλι στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, θα έχουμε εκπροσώπηση με τις Παρασκευή Κατζά και Βασιλική Βούτζαλη στις 20:44 αλλά και τις Αδαμαντίνα Χαλκιαδάκη και Αργυρώ Μηλάκη στις 20:55.

Τέλος, η σημερινή ημέρα ολοκληρώνεται με την ιστιοπλοΐα και τους Χριστοφόρου, Νοτάρογλου και Αλεξά (κατηγορία sonar) στις 19:34 στην 3η και 4η ιστιοδρομία.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...