Το σωματείο Καφεστιατόρων-Ξενοδόχων για την Nostos 2016

 

Από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου η καρδιά του Ελληνικού Εναλλακτικού Τουρισμού θα χτυπά στη Ναύπακτο, με αφορμή τη “Nostos” Greek Alternative Tourism Expo 2016, που για πρώτη φορά διοργανώνεται στη χώρα μας. Η συγκεκριμένη Έκθεση που θα αποτελέσει σημείο συνάντησης Δήμων, Περιφερειών, Αναπτυξιακών Εταιρειών, επιχειρήσεων εναλλακτικού τουρισμού, ξενοδοχειακών μονάδων και Ελλήνων και ξένων τουριστικών πρακτόρων, έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Η πρόκληση για τη Ναυπακτία  να φιλοξενήσει ένα τέτοιου μεγέθους γεγονός είναι μεγάλη και όπως αντιλαμβανόμαστε, πρώτοι εμείς θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος της περίστασης δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Μην ξεχνάμε πως ο κλάδος μας είναι η «βιτρίνα» της πόλης μας και μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από την επιτυχή έκβαση της “Nostos” Expo 2016.

Πεποίθησή μας είναι πως οι πρωτοβουλίες που βρίσκονται προς τη σωστή κατεύθυνση για τον τόπο θα πρέπει να στηρίζονται. Για το λόγο αυτό, στηρίζουμε την 1η Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό, καθώς βασική μας επιδίωξη, και πιστεύουμε βασική επιδίωξη όλων μας, είναι η οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.  Ως εκ τούτου, ζητούμε και τη δική σας έμπρακτη στήριξη.

Όλοι μαζί μπορούμε να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπό μας. Εκείνο το πρόσωπο που αξίζει στον τόπο μας και που θα τον βάλει στο χάρτη των προορισμών όχι μόνο της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς αγοράς.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Ντίνος Τσουκαλάς και τα μέλη του Συλλόγου Καφεπωλών, Εστιατόρων Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Ναυπάκτου ‘’ο Ανεμογιάννης’’



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...