Τρίτος προημιτελικός : Γερμανία – Ιταλία με φόντο τα ημιτελικά!

Ίσως είναι οι καλύτερες ομάδες του τουρνουά μέχρι τώρα! Γερμανία και Ιταλία διασταυρώσουν τα ξίφη τους για μια θέση στα ημιτελικά , εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Ισλανδία – Γαλλία. Φαβορί δεν υπάρχει, οι Ιταλοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση , προέρχονται από μεγάλη νίκη – πρόκριση επί των Ισπανών , θυμίζει σε πολλούς την πορεία του Μουντιάλ του 2006, με εξαιρετική άμυνα , και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, μόλις ένα γκόλ έχει δεχθεί στο Euro, ενώ έχει πολλή ουσία στο παιχνίδι της. Η Σκουάτρα Ατζούρα θέλει απόψε να προκριθεί , ο Μπουφόν θέλει να το σηκώσει φέτος.. ο δε Κόντε είναι τρελός και ο πιο παθιασμένος προπονητής σ’αυτή τη διοργάνωση.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία μετά την πρόκριση απ’τους Σλοβάκους, δίνει την πρώτη της μεγάλη μάχη σ’αυτό το Euro, και καλείται να αποδείξει σε όλους γιατί είναι ξανά φαβορί για την κατάκτηση ακόμα ενός τροπαίου. Η Γερμανία διαθέτει επίσης μία πολύ σφιχτή άμυνα , μάλιστα δεν έχει δεχθεί ακόμα γκόλ στο τουρνουά, ενώ έχει τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά με Οζίλ, Κροός ,Μίλερ και Γκόμεζ να είναι οι πρωταγωνιστές των πάντσερ και τα μεγάλα αστέρια τους.

Η άμυνα κλειδί για τους Ιταλούς, αλλά και οι ενέργειες των Τζιακερίνι, Έντερ και Πελέ

Το κέντρο των Γερμανών αν είναι σε εξαιρετική κατάσταση μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Κροός και Οζιλ το μυαλό της νασιονάλμανσαφτ.

Όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια…μεγάλο ντέρμπι…η Γερμανία θέλει εκδίκηση για τον προ 4 ετών αποκλεισμό στα ημιτελικά τότε του Euro απ’τους Ιταλούς, που θέλουν να συνεχίσουν να τους αποκλείουν από τελικές φάσεις.

Mεγάλη η απουσία του τραυματία Ντε Ρόσι για την Σκουάτρα Ατζούρα.

Προγνωστικά : Πιθανό σημείο η ισοπαλία, αλλά και το no goal είναι μία καλή επιλογή.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...