Τροπολογίες Ν.Δ. στον εκλογικό νόμο για κατάτμηση Β’ Αθηνών και ψήφο ομογενών

Τετάρτη 13/07/2016 – 14:44

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ                                                                            

Τροπολογία για την κατάτμηση της εκλογικής περιφέρειας της Β’ Αθηνών στα τρία κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία στο νομοσχέδιο για τον εκλογικό νόμο που συζητείται σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε τροπολογία με την οποία θα διευκολύνονται να ψηφίζουν οι Έλληνες ψηφοφόροι που διαμένουν στο εξωτερικό.

Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ως δεύτερο κόμμα

Στο μεταξύ, μιλώντας στο «Βήμα FM», ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, επανέλαβε τις έντονες επικρίσεις του κατά της κυβέρνησης για τις ενέργειές τις σε ό,τι αφορά τον εκλογικό νόμο που προτείνει.

«Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής χθες είπε ξεκάθαρα: μην επιτρέψετε στη Νέα Δημοκρατία να γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση, οι μάσκες έπεσαν, σημείωσε, σχολιάζοντας την αναφορά του υπουργού Εσωτερικών σε συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού σε μια προοδευτική διακυβέρνηση με αφορμή τον προτεινόμενο εκλογικό νόμο.

Σύμφωνα με τον Κωστή Χατζηδάκη, η προσπάθεια της κυβέρνηση να βρει συμμάχους αυτή την ώρα δείχνει ότι είναι σε απόγνωση.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ως δεύτερο κόμμα και μ’ αυτό το δεδομένο προσπαθεί να συντάξει ένα μέτωπο για να βρει μια σανίδα σωτηρίας», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, ο Κωστής Χατζηδάκης υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση με όλες αυτές τις μεθοδεύσεις βεβαιώνει ότι έχει προσχωρήσει στη λογική των πρόωρων εκλογών που δήθεν καταγγέλλει».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...