Έκπτωση έως και 21% στον λογαριασμό της ΔΕΗ – Μάθε πως!

Πρόγραμμα Προπληρωμένος Λογαριασμός με έκπτωση 6%
 
Σε σημαντικές εκπτώσεις προχωρά η ΔΕΗ, με την ενεργοποίηση και του νέου προγράμματος παροχής εκπτώσεων για τα νοικοκυριά! Από τις 12 Ιουνίου 2017 η ΔΕΗ προσφέρει ένα νέο Πρόγραμμα παροχής εκπτώσεων για τα νοικοκυριά, τους επαγγελματίες και τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.  Το νέο Πρόγραμμα «Προπληρωμένος Λογαριασμός» παρέχει έκπτωση 6% στη Χρέωση Προμήθειας των λογαριασμών στους πελάτες που θα επιλέξουν να ενταχθούν σε αυτό, προπληρώνοντας τους λογαριασμούς ρεύματος ενός έτους.
 
Όμως οι εκπτώσεις της ΔΕΗ, μπορούν να συνδυαστούν και η πρόσθεση τους ανεβάζει σημαντικά το όφελος στους λογαριασμούς των νοικοκυριών! Παράδειγμα, αν συνδυαστεί η έκπτωση του 6%  με άλλα ισχύοντα προγράμματα, όπως το Πρόγραμμα Συνέπειας 15%, οι πελάτες της επιχείρησης  μπορούν έχουν συνολικό όφελος έως 21% στη Χρέωση Προμήθειας των λογαριασμών τους!
 
Όπως επισημαίνεται από την εταιρία, η έκπτωση 6% θα ισχύει μέχρι να εξαντληθεί το ποσό που έχει προπληρωθεί. Εάν το προπληρωμένο ποσό δεν εξαντληθεί εντός ενός έτους, τότε το πρόγραμμα θα συνεχίσει να ισχύει έως εξαντλήσεως του για ένα ακόμη εξάμηνο. Μετά την πάροδο των επιπλέον 6 μηνών το υπόλοιπο, θα επιστρέφεται με πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο καταναλωτής!
 
Επίσης, όσο ισχύει το πρόγραμμα, θα εκδίδονται μόνο εκκαθαριστικοί λογαριασμοί, στους οποίους θα εφαρμόζεται η έκπτωση 6% και θα περιλαμβάνεται αναλυτική ενημέρωση, αναφορικά με τα ποσά που εξοφλούνται μέσω του ποσού προπληρωμής, την επικείμενη λήξη του προγράμματος κ.α.
 
Τέλος, η  ΔΕΗ καλεί τους πελάτες της να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Προπληρωμένος Λογαριασμός ώστε  να ωφεληθούν με την επιπλέον έκπτωση 6%, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος και την κατάθεση σχετικής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να απευθύνονται στα Καταστήματα της ΔΕΗ ή στις υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Μεγάλων Πελατών. 

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αναζητήσουν αναλυτικές πληροφορίες στο 11770 και στο www.dei.gr.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/289718-Ekptose-eos-kai-21-ston-logariasmo-tes-DEE-Mathe-pos ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...