Έλληνες πολιτικοί – Κύπριοι πολιτικοί: Καμία σχέση

Έλληνες πολιτικοί - Κύπριοι πολιτικοί: Καμία σχέση
Η σημερινή μέρα στην Κύπρο, πέρα από  την ξεκάθαρη φωνή ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας  που σηματοδότησε το βροντερό όχι των πολιτικών,είναι και μία ημέρα διδακτικού μαθήματος προς τους Έλληνες ομολόγους τους.       

Του Ευάγγελου Ραφτόπουλου
                                                                                                                      
Μία ημέρα σταθμός για την αντίδραση των νότιων Εύρωπαίων απέναντι στους ανάλγητους βόρειους.

Οι Κύπριοι πολιτικοί , διερμηνεύοντας τα συναισθήματα του Κυπριακού λαού, ομόφωνα απέρριψαν οργανωμένο σχέδιο οικονομικού αφανισμού της χώρας τους, στάθηκαν άξιοι διάδοχοι του μακαρίτη Τάσσου Παπαδόπουλου, που απέρριψε το σχέδιο
Αννάν,  τιμωρήθηκε και νεκρός, αφού συλλήθηκε ο τάφος του.

Φυσικά οι συνέπειες της πράξης τους ήδη αποφασίζονται στα διεστραμμένα κεφάλια των ηγετών-τυράννων της Ευρώπης.

Δολοφονώντας και την έννοια της Ευρωπαικής Ένωσης ,οι παράφρονες και διεφθαρμένοι βόρειοι εταίροι λυσσαλέα επιτίθενται στους νότιους εταίρους, επιδιώκοντας την εκμετάλλευση των χωρών τους.

Οι συγκρίσεις των Κύπριων με τους Έλληνες πολιτικούς επιτείνει την κατάθλιψη των συμπολιτών μας , αυξάνει την αγανάκτησή μας, κλονίζει την εμπιστοσύνη μας.

Ελληνες πολιτικοί , βγαλμένοι μέσα από συμμορίες βρυκολάκων, αιμοδιψών δολοφόνων, κατασκευαστών διεστραμμένων εγκεφάλων, ποδοπατούν την λαική κυριαρχία, πλημμυρίζουν την χώρα με ανέργους και  φτωχούς, αντικαθιστούν τους μισθούς και τις συντάξεις με φιλοδωρήματα.

Φτηνά ανθρωπάκια, υποταγμένα στις τυραννικές προσταγές των αφεντικών τους, συναγωνίζονται σε αθλιότητες  και βιαιότητες  εναντίον του λαού.

Η  ιστορία θα γράψει με χρυσή μελάνη το σημερινό όχι των Κυπρίων  και με μελανά χρώματα την υποταγή των Ελλήνων πολιτικών και την βαρβαρότητά τους απέναντι στους συμπατριώτες τους.

Είθε το παράδειγμα των αδελφών Κυπρίων να μιμηθούν οι δικοί μας αστέρες, έστω από εδώ και πέρα.

ΣΚΕΨΕΙΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...