Ένας υπέροχος άνθρωπος, μία μαχήτρια της ζωής, η Κούλα Χριστιά «έφυγε» σήμερα από τη ζωή

Μαχήτρια μέχρι τέλους, η Κούλα Πάνου-Χριστιά παρέδωσε στο πέρασμα του χρόνου απλόχερα σε όσες και όσους τη συναναστράφηκαν μαθήματα ζωής. Σήκωσε με θάρρος τις όποιες δυσκολίες της ζωής της έτυχαν, θαρρείς πως τους γύριζε κοροϊδευτικά την πλάτη! Πνεύμα οξύ, έφτιαξε μεταξύ όλων των άλλων ένα δικό της παράλληλο κόσμο όπου επικοινωνούσε καταρχάς με την ίδια αλλά και ακολούθως με τους υπολοίπους, παραθέτοντας τις σκέψεις της πάνω σε λευκές σελίδες που γέμιζαν χρώμα από την ομορφιά που είχε μέσα της!

Εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, σύζυγος του Αθανάσιου Χριστιά και μητέρα της Βίβιαν, του Βασίλη και του Γιώργου, η Κούλα Χριστιά σήμερα τα ξημερώματα «έφυγε» από τη ζωή.

«Πέταξες ψηλά μάνα, φτερούγισες μέσα απ’ τα χέρια μας. Ελεύθερη κι όρθια πλέον. Καλό σου ταξίδι ! Η ευγνωμοσύνη μας κι η αγάπη μας για σένα αστείρευτες. Όπως η δύναμη με την οποία αντιμετώπιζες όλες τις δυσκολίες. «Είμαι καλά» μας έλεγες πάντα.  Είσαι καλά μάνα, είμαι βέβαιος…», έγραψε στο μήνυμά του ο γιος της, ο Γιώργος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστή αύριο Πέμπτη 9/2/23, στις 11:00 στον Άγιο Δημήτριο  Ναυπάκτου. Οι συντελεστές του nafpaktianews.gr εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της!

Από το πρωί που έγινε γνωστή η είδηση, στο διαδίκτυο, φίλοι και συνάδελφοί της παραθέτουν τα δικά τους μηνύματα. Ένας εξ αυτών, ο Απόστολος Πιπίκος, έγραψε το ακόλουθο, δίνοντας στη δημοσιότητα και ένα από τα ποιήματα που του είχε χαρίσει.

Συγκεκριμένα έγραψε:

“Γνωρίζεις ανθρώπους στη ζωή, που σε απογοητεύουν…

Γνωρίζεις κι άλλους ,που σε ενθουσιάζουν…

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η αποβιώσασα Κούλα, συνάδελφος, από τη Ναύπακτο.

Το τι άνθρωπος ήταν, το ξέρουν όσοι τη γνωρίζουν!

Υποδύθηκε, επάξια, όλους τους ρόλους της ζωής!

Η ζωή, όμως ,της ανέθεσε κι έναν ρόλο, με κόπο και πόνο και τον έπαιξε κι αυτόν…το ρόλο του ΙΩΒ…

Παραθέτω ένα απόσπασμα, από το ποίημα της”

ΧΤΕΣ…ΑΥΡΙΟ

Πηγή Nafpaktosvoice.gr


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...