Ένοπλοι Αλβανοί πυροβολούν και καίνε την Ελληνική σημαία (Video)

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο έκανε την εμφάνισή του στο youtube.com
Χρήστης ο οποίος αυτοτιτλοφορείται με την ονομασία dontmesswithAlbanian έχει ανεβάσει βίντεο στο οποίο διακρίνονται 4 ή 5 μασκοφόροι Αλβανοί. Όπως δηλώνουν οι ίδιοι, οι οποίοι αφού πρώτα προχωρούν σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά των Ελλήνων και της Ελλάδας, στη συνέχεια προχωρούν σε ομαδικό πυρ κατά της Ελληνικής Σημαίας την οποία και στη συνέχεια πυρπολούν.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν το βίντεο έχει γυριστεί στη χώρα μας ή κάπου αλλού, εάν όμως είναι γυρισμένο εδώ τότε επιβάλλεται να βρεθούν και να υποστούν τις συνέπειες.

Αλλά το ότι θα ζήσουμε να δούμε και τη δημιουργία αντάρτικών ομάδων οι οποίες θα εισβάλλουν κατά το δοκούν θα πραγματοποιούν δολιοφθορές και στη συνέχεια θα αποχωρούν αυτό ίσως  δεν το περιμέναμε.

Μπορεί οι συγκεκριμένη ομάδα να μην είναι τίποτα από περισσότερο από κάποιους ανόητους, μπορεί όμως και όχι, με την έννοια ότι κανείς δεν γνωρίζει ποιος τους κατευθύνει και ποιος έχει συμφέρον από αυτές τις καταστάσεις.


{youtube}-sN1E-0lB6s{/youtube}

national-pride.org/

ΕΘΝΙΚΑ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι αλβανοί που κάνουν αυτά τα πράγματα είναι ρατσιστές ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ

    Αν πρσβάλουν ρατσιστικά την εθνική σου ταυτότητα , έχεις το δικαίομα να αμυνθείς ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ

    Αν αμυνθείς σε μια ρατσιστική επίθεση , είσαι ρατσιστής ή αντιρατσιστής ?

    Αν ανταποδόσεις τα ίσα (δηλαδή αντιδράσεις-αμυνθείς πυροβολόντας και καίγοντας την αλβανική σημαία) , σε μια ρατσιστική επίθεση , είσαι ρατσιστής ή αντιρατσιστής ?

    Αν τους πιάσουν και πέσουν τίποτα “ψιλές” , αυτό συνηστά ρατσιστική επίθεση ή άμυνα απέναντη στην ρατσιστική επίθεση που μας έκαναν ?

    Τελικά τι είναι ρατσιστικό και τι όχι ?

    Μήπως ισχύει το “έχω και καλάσνικοφ ,να σου ριξω μια γεμιστήρα ?”

    Πείτε με ρατσιστή ή ότι άλλο θέλετε (δεν με νοιάζει ποιά) , αλλά επιδή το κακό παράγινε , εγώ απο τώρα και στο εξής θα ασκώ το δικαίομα της αυτοάμυνας “κλιμακόνοντας” τα “αντίμετρα”

    Δηλαδή , μαχαίρι αυτοί – ξίφος εγώ , καλάσνικοφ αυτοί – LEO 2 HELL εγώ , κάψημο σημαίας αυτοί – τα κεφάλια τους στον πάσαλο εγώ , και ούτο καθ΄εξής .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...