Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου Γυμνασίων – Λυκείων

Μετάλλια και καλές επιδόσεις για τα Σχολεία της Ναυπακτίας στους Σχολικούς Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου Γυμνασίων – Λυκείων

Αργυρό Μετάλλιο με εξαιρετική επίδοση από τον Χρήστο Φούντα στο Δρόμο 4000μ. Αγοριών Λυκείων!

Στους Σχολικούς αγώνες Ανωμάλου δρόμου που διεξείχθησαν στις 19Δεκεμβρίου 2011 έλαβαν μέρος συνολικά 180 μαθητές και μαθήτριες από 30 Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού μας. Από τα σχολεία της περιοχής μας συμμετείχαν στους παραπάνω αγώνες το 2ο και 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου, το Γυμνάσιο Αντίρριου και το 1ο και 2ο ΓΕΛ Ναυπάκτου με 34 συνολικά μαθητές και μαθήτριες.

Στην ατομική κατάταξη των δημοτικών σχολείων του Νομού πρώτευσε στο δρόμο 1000μ αγοριών ο Κατώπης Ιωάννης του 4ου Δημοτικού Αγρινίου με χρόνο 3΄58΄΄00 με δεύτερο τον Σταμούλη Νικόλαο του 2ου Δημοτικού Νεάπολης με χρόνο 4΄01΄΄00 και τρίτο τον Χριστοδουλάτο Ελευθέριο του 6ου Δημοτικού Μεσολογγίου με χρόνο 4΄07΄΄00. Στα κορίτσια πρώτη ήταν η Ντάτση  Θεοδώρα του 5ου Δημοτικού Αγρινίου με χρόνο 4΄18΄΄00, δεύτερη η Σαλάκου Γεωργία του 1ου Δημοτικού Αγ. Κωνσταντίνου με χρόνο 4΄33΄΄00 και τρίτη η Σιδέρη Ναταλία του 1ου Δημοτικού Αγ. Κωνσταντίνου με επίδοση 8΄43΄΄00.

Τα αποτελέσματα των αγώνων, στην ατομική κατάταξη Γυμνασίων – Λυκείων, ήταν πολύ καλά για τα σχολεία μας καθώς ο Φούντας Χρήστος του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου στον δρόμο των 4000μ. Αγοριών Λυκείων κατέλαβε την 2η θέση με χρόνο 13΄35΄΄00 συντρίβοντας το ατομικό του ρεκόρ στη συγκεκριμένη διαδρομή (προηγούμενη καλύτερη επίδοση 14΄32΄΄10 από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Παίδων τον Ιανουάριο του 2011). Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Χρήστος Τρουμπούκης του ΓΕΛ Αμφιλοχίας με την εξαιρετική, για την εποχή επίδοση, 13΄30΄΄00 και την τρίτη θέση ο Βασίλης Ματσούκας του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου με επίδοση 13΄40΄΄00. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιδόσεις αυτές σημειώθηκαν σε ένα βαρύ, λασπωμένο και σε αρκετά σημεία της διαδρομής καλυμμένο με λιμνάζοντα νερά στίβο, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης που προηγήθηκε και σταμάτησε λίγη ώρα πριν την έναρξη των αγώνων. Στον δρόμο των 2000μ Κοριτσιών Γυμνασίων η Αναστασία Φούντα, μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου, με επίδοση 8΄11΄΄00 κατέλαβε τη 2η θέση καταρρίπτοντας, όπως και ο αδελφός της Χρήστος Φούντας, το ατομικό της ρεκόρ (προηγούμενη καλύτερη επίδοσή της 8΄56΄΄00 από τους σχολικούς αγώνες ανωμάλου δρόμου, το Δεκέμβρη του 2010). Πρώτη στο αγώνισμα ήταν η Κέκελου Αθανασία του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου με χρόνο 8΄06΄΄00 και τρίτη η Φούκα Αγαθή του Παπαστράτειου Γυμνασίου Αγρινίου με χρόνο 8΄43΄΄00.

Στην ομαδική κατάταξη τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν πολύ ικανοποιητικά για τα σχολεία μας καθώς στο αγώνισμα των 4000μ Αγοριών Λυκείων η ομάδα αγοριών του 1ου Λυκείου κατέλαβε την 2η θέση. Εκτός από τον Χρήστο Φούντα στην ομάδα συμμετείχαν οι Παπαδογεώργος Χρήστος, Μπαλωμένος Πέτρος και Παναγιώτου Νικόλαος. Στο ίδιο αγώνισμα έλαβε μέρος και η ομάδα των μαθητών του 2ου ΓΕΛ καταλαμβάνοντας την 3η θέση αποτελούμενη από τους Γεωργακόπουλο Χρήστο, Αλεξόπουλο Κων/νο, Μπιρμπίλη Φίλιππο και Βρουσάι Μαριγουλέν. Στο δρόμο 3000μ. Κοριτσιών Λυκείων συμμετείχαν οι μαθήτριες  Σίνη Χρυσάνθη και Μπαϊκούση Λαμπρινή του 1ου ΓΕΛ και η Θεοφάνη Αλεξάνδρα με την Καραμούστου Βασιλική του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου.

Στον αγώνα των 3000μ Αγοριών Γυμνασίων η ομάδα του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου, αποτελούμενη από τους μαθητές Πολυχρόνη Παντελή, Γεωργίου Βασίλειο, Κίκα Μάικο, Νικόπουλο Γεώργιο και  Κατσάμπα Βασίλειο κατέλαβε στην ομαδικά κατάταξη την 1η θέση κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο ενώ την καλύτερη θέση στην ατομική κατάταξη πήρε ο Γεωργίου Βασίλειος που τερμάτισε  στην 5η θέση με χρόνο 12΄55΄΄. Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε το Γυμνάσιο Αντίρριου με τους μαθητές Κρεμμύδα Βασίλη, Αναστασόπουλο Ιωάννη, Καραδήμα Χρήστο και Μαστροκώστα Κων/νο και το 2ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου με τους μαθητές Αθανασόπουλο Γεώργιο και Κουμαράκο Θεόδωρο.

Τέλος, στον αγώνα των 2000μ Κοριτσιών Γυμνασίων η ομάδα του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου κατέλαβε την 1η θέση στην ομαδική κατάταξη. Στην ομάδα συμμετείχαν εκτός από την Φούντα Αναστασία η Ζέρβα Νέλη, Ράμμου Σοφία, Καλπακιώρη Φωτεινή και Μίχου Σοφία, Στον ίδιο αγώνα συμ] ]>



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...