Αιτ/νια: Σπουδαίες διακρίσεις στα “Made in Greece Awards”για την evlogia και τα τοματίνια Todays.

Δυο μεγάλες διακρίσεις έλαβαν δύο επιχειρήσεις που έχουν έδρα την Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα την Ναυπακτία και το Μεσολόγγι. Η evlogia για το καινοτόμο προϊόν μαρμελάδα με φυστικοβούτυρο που έχει κερδίσει τους καταναλωτές από την πρώτη ημέρα που “βγήκε” στα καταστήματα ολόκληρης της Ελλάδας κερδίζοντας στα “Made in Greece” το Silver Award. Ακόμη μια σπουδαία διάκριση στη μεγάλη γιορτή της Ελληνικής παραγωγής κέρδισαν και τα τοματίνια todays στην κατηγορία  Αγροτικής Αριστείας και ξεχώρισαν καθώς η παραγωγή τους είναι συνυφασμένη με μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας, την Υδροπονική, η οποία εξοικονομεί ενέργεια και νερό, και δίνει στον τελικό καταναλωτή προϊόντα απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα και  υπολειμματικότητα. Οι δύο αυτές επιχειρήσεις του ίδιου ομίλου εκτός από αληθινές γεύσεις Ελλάδας στηρίζουν την τοπική οικονομία προσφέροντας θέσεις εργασίες και διαφημίζουν το νομό μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η evlogia…Αληθινή Γεύση Ελλάδας συμμετείχε  στη μεγάλη γιορτή της Ελληνικής παραγωγής «ΜADE IN GREECE AWARDS» που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ.

Η evlogia διαγωνίστηκε στη κατηγορία Καινοτόμου Προϊόντος -Μικρομεσαίας Επιχείρησης με το νέο λανσάρισμά Φυστικοβούτυρο με Μαρμελάδα. Το καινοτόμο αυτό προϊόν που αποτελεί επιτομή στην κατηγορία λειτουργικών τροφίμων μαζί με την συνολική συνεισφορά της evlogia μέχρι σήμερα στην ελληνική οικονομία απέσπασαν SILVER AWARD στην κατηγορία.

Στην evlogia προσπαθούμε καθημερινά να παραδώσουμε την καινοτομία, την γεύση και την μεσογειακή διατροφή όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά στον Έλληνα καταναλωτή. Τα προϊόντα μας παράγονται με φυσικές πρώτες ύλες, ολόκληρα κομμάτια φρούτων, είναι χωρίς  προσθήκη ζάχαρης, χρωστικές και συντηρητικά ενώ, συγκεκριμένα  το φυστικοβούτυρο προέρχεται  από 100% ελληνικά φυστίκια! Η καινοτομία του νέου μας προϊόντος Φυστικοβούτυρο με Μαρμελάδα, αποτελώντας μία γευστική ανάμειξη που προσφέρει θρέψη και ενέργεια έχει φανεί ήδη από τα πρώιμα στάδια της εισαγωγής του στην αγορά ότι ήρθε για να κερδίσει τους καταναλωτές, μικρούς και μεγάλους!

Θα θέλαμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού, που έφεραν στην επιφάνεια καινοτόμες προτάσεις και ιδέες για το μέλλον της ελληνικής παραγωγής!

Αναλυτικά η ενημέρωση για την διάκριση

Χρυσή Βράβευση για τα τοματίνια Today’s

Τα τοματίνια Today’s που παράγονται στο Μεσολόγγι,  διαγωνίστηκαν στην κατηγορία  Αγροτικής Αριστείας και ξεχώρισαν καθώς η παραγωγή τους είναι συνυφασμένη με μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας, την Υδροπονική, η οποία εξοικονομεί ενέργεια και νερό, και δίνει στον τελικό καταναλωτή προϊόντα απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα και  υπολειμματικότητα. Εκτός αυτού για την τυποποίηση  τους χρησιμοποιούνται καινοτόμες συσκευασίες, οι οποίες ακολουθούν τις προδιαγραφές των προϊόντων τροφίμων, είναι εύχρηστες, επαναχρησιμοποιούμενες και με 100% ανακυκλώσιμα υλικά. 

Θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε την διοργάνωση που μας έδωσε την ευκαιρία να διαγωνιστούμε και να παρουσιάσουμε τα Today’s στο πλαίσιο  των εταιρειών με καινοτόμες προτάσεις και ιδέες για το μέλλον της ελληνικής παραγωγής!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...