Ακόμα Χ-άνει ευκαιρίες

Ο Παναιτωλίκος απο την άρχη του παιχνιδιού προσπάθησε να είναι το αφεντικό, όμως δεν είχε υπολογίσει το τερματοφύλακα του Πανιωνίου Γιάννη Ανέστη, ο οποίος στο ντεμπούτο του στην Σούπερ Λίγκα “κατέβασε τα ρολά”.

Οι Αγρινιώτες μπήκαν από την αρχή στο παιχνίδι για να σκοράρουν και κάνουν πιο εύκολα τα πράγματα. Οι Γκάλο και Μπακάκης, στην δεξιά και πιο δυνατή πλευρά των γηπεδούχων, έκαναν ότι ήθελαν, όμως είχαν υπολογίσει χωρίς τον Ανέστη. Ο Πανιώνιος περιοριζόταν σε πιο παθητικό ρόλο, προσπαθώντας να κρατήσει μακριά από τα καρέ του, τους παίκτες του Χάβου. Το γκολ δεν ήρθε ούτε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, οπού ο Μπακάκης είχε δοκάρι, από κόρνερ του Γκάλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος προσπάθησε να επιτεθεί αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να απομακρύνει τον Παναιτωλικό απο τα καρέ του. Έτσι κύλησε το υπόλοιπο της αναμέτρησης, με την ανούσια υπεροχή των γηπεδούχων να μην έχει αποτέλεσμα και τον Πανιώνιο να παίρνει ένα “χρύσο” βαθμό.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Κούσας, Καλί, Γκόλιας (80’ Δάρλας), Γοδόι (62’ Μπελόν), Τζούνιορ, Παπουτσογιαννόπουλος (75’ Καλογέρης), Μπακάκης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς.

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Πασάς, Ιωάννου, Άσκες.

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός, Μενδρινός (67’ Καμπάνταης), Κουλουχέρης, Αραβίδης, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Γιάννου (93’ Τόσκας).

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Λάσνικ, Ντούνης, Παναγιωτούδης.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)
Γήπεδο: Παναιτωλικού

Επιμέλεια  Γιώργος Σανιδάς



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...