Αμετανόητος ο Μπερίσα-Συνεχίζει το παραλήρημα για τη …Μεγάλη Αλβανία εντός ΕΕ!!

 Αμετανόητος ο Μπερίσα-Συνεχίζει το παραλήρημα για τη …Μεγάλη Αλβανία εντός ΕΕ!!
Αμετανόητος ο Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα συνεχίζει να προκαλεί με τις αλυτρωτικές δηλώσεις του και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για το χρόνο εκδήλωσης των συγκεκριμένων εθνικιστικών εξάρσεων.
Ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά»  επανέλαβε τα περί μεγάλης Αλβανίας λέγοντας ότι, η «ενοποίηση των Αλβανών θα πρέπει να γίνει στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Προχωρώντας ένα βήμα περισσότερο κάλεσε τους συμπατριώτες του να εργαστούν για τη μεγάλη Αλβανία!

Εντύπωση προκάλεσε η ειρωνική διάθεση με την οποία αντιμετώπισε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος ματαίωσε την επίσκεψή του στα Τίρανα αντιδρώντας στις δηλώσεις Μπερίσα.

«Οι φίλοι λάμπουν δια της απουσίας τους», είπε ο Αλβανός πρωθυπουργός κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Σλοβένο ομόλογό του  Γιάνεζ Γιάνσα.

Ο κ. Αβραμόπουλος ματαίωσε την επίσκεψή του στα Τίρανα, όπου επρόκειτο να παραστεί στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ανεξαρτησία της Αλβανίας, εξαιτίας των  δηλώσεων του κ. Μπερίσα στην Αυλώνα. Ο Αλβανός πρωθυπουργός, με αφορμή την ιστορική επέτειο, έκανε λόγο για «εθνική ανεξαρτησία όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα».

ΕΘΝΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...