Αναζητά πρόεδρο…

Εξελίξεις ή συνεχίζει ο Θανάσης Αλμπάνης στο πόστο του προέδρου του Ναυπακτιακού;

Μια ερώτηση που ψάχνει απάντηση από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού σε συνέντευξη τύπου είχε  ξανά αναφέρει για το ενδιαφέρον του Ντίνου Τσουκαλά  να πάρει τα ηνία της ομάδας. Μάλιστα τότε ο κ. Αλμπάνης   είχε επισημάνει όπως θα δείτε και στο βίντεο να  λέει συγκεκριμένα πως είχε γίνει πρόταση και αντιπρόταση αλλά δεν πήρε ποτέ απάντηση από την πλευρά  του κ. Τσουκαλά και τόνισε πως η ομάδα δεν μπορούσε να περιμένει  και συνέχισε ο ίδιος.

Τώρα τα πράγματα έχουν διαμορφωθεί  διαφορετικά με τον Φίλιππο Σφαέλο να δηλώνει την βέβαιη την επιστροφή του και τον Θανάση Αλμπάνη να μιλάει ξανά για  ενδιαφέρον του κ. Τσουκαλά, αλλά και για  ενδιαφέρον από άλλους ανθρώπους που θέλουν να αναλάβουν  τον Ναυπακτιακό. Από ότι φαίνεται και όπως προκύπτει ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού βρίσκετε στην  ευχάριστη  θέση να έχει τρείς ή περισσότερες προτάσεις για να παραχωρήσει την ομάδα και είναι αποκλειστικά θέμα δικό του εάν αυτή την φορά πάρει την απόφαση να την  παραχωρήσει κάτι που δεν έχει συμβεί κατά το παρελθόν…

 Ας δούμε στο παρακάτω βίντεο με την συνέντευξη τύπου του Θανάση Αλμπάνη τον περασμένο Φεβρουάριο  και την συνέντευξη του Φίλιππου Σφαέλου το Σάββατο πριν τον αγώνα με τον Όμηρο:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...