Δεν προσήλθαν στη συζήτηση οι παρατάξεις των κ.Φλώρου και Λάιου

Στα 30.5 εκατομμύρια ευρώ για το 2023 φθάνει το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Δωρίδος σύμφωνα με το δήμαρχο Γιώργο Καπεντζώνη στην πρώτη ενημέρωση που έκανε ο δήμαρχος κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Δωρίδος.

Για “φούσκα” ανεκτέλεστων έργων έκανε λόγο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Όραμα για τη Δωρίδα” Θάνος Ασημάκης,για να ανταπαντήσει ο δήμαρχος οτι “δεν ταιριάζει η λέξη φούσκα και κάτι που δεν υπάρχει”.Ότι δεν εκτελούνται κάποια έργα,είναι γιατί “κάποιοι” είτε αδιαφορούν,είτε δεν ψηφίζουν ή δεν στηρίζουν τα έργα αυτά

-Έχετε την απαραίτητη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και δεν είναι λόγος η ομοφωνία προκειμένου να δρομολογηθούν τα έργα ανταπάντησε ο κ. Ασημάκης ολοκληρώνοντας το διάλογο αυτό.

Άδειες καρέκλες από την Απουσία των παρατάξεων Φλώρου-Λάιου από τη συζήτηση για το τεχνικό του δήμου Δωρίδος για το έτος 2023

Ξεκινώντας την εισήγησή του ο δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης στηλίτευσε την απουσία δύο παρατάξεων από την ομολογουμένως κορυφαία για έναν δήμο συνεδρίαση,όπως είναι αυτή για το Τεχνικό πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς.Μίλησε για πλήρη απαξίωση,ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτη την αποχή τόσο της παράταξης Νέα εποχή για την Δωρίδα του κ. Φλώρου,όσο και της Λαικής Συσπείρωσης του κ. Λάιου.

Απευθείας η συνεδρίαση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...