Ατρόμητος Αντιρρίου – ΑΟ Ζευγαρακίου ισόπαλοι χωρίς γκολ.Βίντεο οι καλύτερες φάσεις-Φωτο

Τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε ο Ατρόμητος Αντιρρίου, που αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με τον ΑΟ Ζευγαρακίου, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής στην Α ΕΠΣΑ.

Οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο, χωρίς όμως να δημιουργούν τις μεγάλες φάσεις και κυρίως χωρίς να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα των αντίπαλων εστιών.

Ο δυνατός αέρας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν βοήθησε ιδιαίτερα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και ήταν ανασταλτικός παράγοντας για την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίχτηκε.

Στον ένα βαθμό ο Ατρόμητος μετά από αυτό το ματς και στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στους πέντε βαθμούς και την όγδοη θέση ο ΑΟ Ζευγαρακίου.

Διαιτητές: Βλάχος, Κεφαλής, Πανάκιας.

Ατρόμητος Αντιρρίου (Ανδρέας Καλαβρυζιώτης): Καραδήμας, Χαραλαμπόπουλος, Μανιάτης (65′ Ζαχαρόπουλος), Ράπτης, Παναγιωτόπουλος, Πετσίνης (85′ Αθανασόπουλος), Ευθυμιόπουλος, Ρουμπάτης, Δημαράς, Ταμπάκης (23′ Μπούζας), Κατσίκας (65′ Ψυχογιός).

ΑΟ Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος): Ρόκκος, Ζωγράφος (66′ Ρ. Πάγια), Ν. Μπανάκας, Προβίδας, Χαραλάμπους, Κουλουκούρας, Παπαδόπουλος, Καμζέλας, Έρι Πάγια (90′ Χρυσικός), Πελεκάνος, Κούστας (60′ Παντής).

agriniara,gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...