Αυτοί είναι οι δέκα υποψήφιοι της παράταξης του Ανδρέα Κωνσταντόπουλου “Αλλάζουμε πλεύση”

Βασιλόπουλος Γιώργος

Ονομάζομαι Γιώργος Βασιλόπουλος, είμαι απόφοιτος του Τ.Ε.Λ Ναυπάκτου κι ασχολούμαι με την εστίαση. Η καταγωγή μου είναι από τον Λυγιά Ναυπακτίας.

Ασχολούμαι με τα κοινά επειδή πιστεύω ότι χρειάζονται νέες ιδέες και νέοι άνθρωποι για να πάει ένας τόπος μπροστά. Από την δική μου πλευρά θέλω να συμβάλλω με την εμπειρία μου στους τομείς του τουρισμού και του αθλητισμού. Επέλεξα να συμμετέχω στον Συνδυασμό “Αλλάζουμε Πλεύση” επειδή είμαστε νέοι άνθρωποι με πολλή όρεξη για δουλειά και ο Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και όραμα για την Ναυπακτία.

Βίτσας Δημήτρης

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, ξυλουργός. Έχω διατελέσει Πρόεδρος στον Συνεταιρισμό Ξυλουργών κι εχω ασχοληθεί ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος το 2010.

Επί δύο τετραετίες συμμετείχα στο 5μελές Συμβούλιο Παλαιόπυργου της Τοπικής Κοινότητας Πυλήνης.

Συμμετέχω στον Συνδυασμό «Αλλάζουμε Πλεύση» επειδή εστιάζουμε σε θέματα όπως η ανάπτυξη της πόλης και το σχέδιο πόλεως. Τα θέματα με τα οποία θέλω να ασχοληθώ για να συμβάλλω για την ανάπτυξη της Ναυπάκτου, είναι η επέκταση του σχεδίου πόλεως και οι πεζοδρομήσεις δυτικά και ανατολικά της πόλης.

Γεωργακοπούλου Δέσποινα

Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα.

Επιθυμώ να είμαι ένα ενεργό μέλος στην πόλη μου και να συμμετέχω σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με γνώμονα το κοινό όφελος της νέας γενιάς η οποία αποτελεί θεμέλιο σε κάθε σύγχρονη κοινωνία.

Η πόλη της Ναυπάκτου στηρίζει την οικονομία της σε μεγάλο βαθμό, στον τουριστικό κλάδο. Στόχος του Συνδυασμού μας “Αλλάζουμε Πλεύση” είναι να ενισχύσουμε την ανάδειξη και ανάπτυξη της πόλης μας και να την φτάσουμε στην κορυφή της λίστας των ποιοτικών τουριστικών επιλογών όλο το χρόνο. Οι νέοι επιχειρηματίες, μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στο σκοπό αυτό. Αρκεί να τους δώσουμε κίνητρο να επενδύσουν στον τόπο τους που έχει να δώσει πολλά. 

Δημητρέλλου Βάσω

Είμαι μητέρα τριών παιδιών, έχω σπουδάσει στην Πάτρα και διατηρώ κατάστημα ενδυμάτων στη Ναύπακτο.
Στις εκλογές κατεβαίνω γιατί αγαπώ την πόλη μου και θέλω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά μας.
Θεωρώ πως η Ναυπακτία χρειάζεται νέους ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν για ολόκληρη τη Ναυπακτία, έναν ευλογημένο τόπο!
Αυτό που θα ήθελα να αλλάξει στην πόλη μου είναι:

  • το κυκλοφοριακό
  • χώροι ψυχαγωγίας και αναψυχής για τους κατοίκους και για τους επισκέπτες
  • θέσεις εργασίας για να παραμείνουν οι νέοι στη Ναυπακτία!

Γι’ αυτούς τους παραπάνω λόγους επέλεξα να ανήκω στον Συνδυασμό «Αλλάζουμε Πλεύση» με επικεφαλής τον Ανδρέα Κωνσταντόπουλο, έναν δικό μας άνθρωπο με όραμα , όρεξη και αγάπη για τη Ναυπακτία!

Ζαβέρδας Ταξιάρχης

Ονομάζομαι Ταξιάρχης Ζαβέρδας του Ιωάννη. Είμαι γέννημα θρέμμα Ναυπάκτιος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Έχω σπουδάσει κομμωτική και διατηρώ μπαρμπέρικο στο κέντρο της πόλης.

Η Νύμφη του Κορινθιακού, η όμορφη πόλη μας είναι ευλογημένος τόπος!

Τα τελευταία 35 χρόνια ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες, τον μαραθώνιο και το kitesurfing.

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές αλλάζουμε πλεύση σε όλους τους τομείς με τον Ανδρέα Κωνσταντόπουλο για το καλό της Ναυπακτίας μας και για ένα λαμπρό μέλλον για τα παιδιά μας, γιατί η Ναύπακτος το αξίζει!

Λαμπρίνα Ζησιμοπούλου

Ζησιμοπούλου Λαμπρίνα

Είμαι αρχιτέκτονας μηχανικός και έχω ξεκινήσει το μεταπτυχιακό μου στο Interior Design. Εργάζομαι επάνω στο αντικείμενο σπουδών μου.

Ο λόγος που είμαι υποψήφια με τον Συνδυασμό “Αλλάζουμε Πλεύση” είναι επειδή θέλω να παροτρύνω τις γυναίκες και τους νέους στην περιοχή μας, να συμμετέχουν στα κοινά.

Σεβόμενη το χερσαίο ανάγλυφο της περιοχής, την αρχιτεκτονική κουλτούρα και την ιστορική σημασία της, θα προτείνω νέες λύσεις για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της πόλης.
Ο συνδυασμός του «παλιού» με το «νέο», θα στοχεύει στον εκσυγχρονισμό του τόπου, στην άνοδο της οικονομίας, στην αύξηση του τοπικού τουρισμού, στην δημιουργία μιας ποιοτικής ζωής. Η Ναύπακτος πρέπει να γίνει αντάξια των προσδοκιών των νέων της. Είναι το μέλλον μας.

Θεοδωρόπουλος Σωτήρης

Ονομάζομαι Σωτήρης Θεοδωρόπουλος, είμαι από το ΔΔ Μακύνειας της ΔΕ Αντιρρίου, έχω σπουδάσει στο Τμήμα Τεχνολογίας Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών στο ΤΕΙ Μεσολογγίου και είμαι επαγγελματίας αγρότης.

Ο λόγος που δραστηριοποιούμαι σε αυτές τις εκλογές είναι για να ακουστεί η φωνή των νέων ανθρώπων ενισχύοντας την νεανική συμμετοχή στα κοινά.

Συμμετέχω στον Συνδυασμό «Αλλάζουμε Πλεύση» για να βοηθήσουμε στην ανάδειξη της Ναυπακτίας τουριστικά όχι μόνο στον απλό ή στο μαζικό τουρισμό κάποιες μόνο εποχές, αλλά για να εισάγουμε για την περιοχή μοντέλα τουριστικά που της ταιριάζουν όπως ο αγροτουρισμός, οικοτουρισμός, γαστρονομικός τουρισμός, ιαματικός τουρισμός κ.α ώστε να βελτιωθεί και η ποιότητα ζωής των κατοίκων των αγροτικών περιοχών.

Μέσα από την δημιουργία θέσεων εργασίας σε αυτούς του τομείς θα καταφέρουμε την συγκράτηση του πληθυσμού στην ύπαιθρο, με στόχο την αύξηση των εσόδων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται και στον γεωργικό τομέα.

Κώστας Μούκας

Μούκας Κώστας

Είμαι απόφοιτος του Δ.Ι.Ε.Κ Ναυπάκτου με ειδικότητα τεχνικός τουριστικών επαγγελμάτων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και ασχολούμαι επαγγελματικά με την εστίαση, διατηρώντας τοπική επιχείρηση στη Ναύπακτο.

Πήρα την απόφαση να κατέβω στις εκλογές πρώτα απ’ όλα επειδή αγαπώ τον τόπο μου και με στεναχωρεί να βλέπω παιδιά και ανθρώπους από την Ναύπακτο – μια τουριστική πόλη για όλες τις εποχές – να φεύγουν και να πηγαίνουν για σεζόν ή για δουλειά σε νησιά ή άλλες πόλεις. Θέλω να εργαστώ για να πετύχουμε να κρατάμε και όχι να διώχνουμε τον τουρισμό μας και να διευρύνουμε την τουριστική περίοδο, καθώς αποτελεί βασικό παράγοντα για νέες επενδύσεις και πολλές νέες θέσεις εργασίας για τον τόπο μας και τους κατοίκους του.

Γιάννης Πατογιαννής

Πατογιάννης Γιάννης

Είμαι απόφοιτος ΕΠΑΛ με ειδικότητα ψυκτικός και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά μαζί με τα αδέρφια μου στην ιδιόκτητη μεταποιητική μονάδα επεξεργασίας πάγου, στην περιοχή της Ναυπάκτου. 

Κατεβαίνω στις εκλογές μαζί με τον Συνδυασμό “Αλλάζουμε Πλεύση” επειδή μου αρέσει που συμμετέχουν νέοι άνθρωποι με όνειρα και σχέδιο για τον τόπο μας, μέσα από την κοινωνία. Θέλω να συμβάλλω πραγματικά με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου για την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας και εν γένει την ανάδειξη της επιχειρηματικής δράσης στην Ναυπακτία. Πιστεύω έχουμε ανάγκη την εξωστρέφεια και τη δημιουργία δικτύου επιχειρηματικότητας καθώς πολλοί μαζί μπορούμε να πάμε ακόμα παραπέρα.

Samir Abdel Salam

Είμαι οδοντίατρος, απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Συμμετέχω σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές επειδή νιώθω ότι μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω και να βοηθήσω την πόλη που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μου και να βοηθήσω με τις δικές μου δυνάμεις να την κάνουμε πιο βιώσιμη, ανθρώπινη και ελκυστική. Θέλω να ασχοληθώ με τον αθλητισμό για να γίνει τρόπος ζωής στην πόλη μας για όλους … μικρούς και μεγάλους!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...