Συναίνεση όλων των παρατάξεων και συνεργασία με όλους τους φορείς για τα μεγάλα έργα που χρειάζεται η Ναυπακτία του αύριο.

Προτεραιότητα και αντιμετώπιση με υπευθυνότητα της χωραταξικής και πολεοδομικής οργάνωσης

Αξιοκρατική και ορθολογική οργάνωση όλων των υπηρεσιών του δήμου

Οργανωμένο τμήμα μελετών, ώστε να συντάσσονται ολοκληρωμένοι και ώριμοι φάκελοι μελετών για τη διεκδίκηση και απορρόφηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Θα πρέπει πλέον να σταματήσει η αποσπασματικότητα. Ο δήμος τρέχει πανικόβλητος και ανέτοιμος να πάρει προγράμματα, για να δείξει δήθεν έργο. Αυτό που χρειάζεται είναι σχεδιασμός και ιεράρχηση των αναγκών του και συνδιαμόρφωση με τα υπερκείμενα όργανα της πολιτείας εκείνων των προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του.

Απόλυτη διαφάνεια στην διαχείριση των δημοτικών υποθέσεων.

Τερματισμός της ρουσφετολογικής, πελατειακής, ψηφοθηρικής αντίληψης.

Ανακοπή του λαϊκισμού και της στείρας κοκορομαχίας για την πατρότητα των έργων. Ο δήμος έχει συνέχεια. Τα μεγάλα δημόσια έργα δεν γίνονται από ένα δήμαρχο ούτε από μια δημοτική αρχή.

Το μέλλον ανήκει στις επόμενες γενιές, οι δημοτικές παρατάξεις, οι φορείς και οι δημότες οφείλουμε να αξιοποιούμε με σεβασμό ό,τι παραλάβαμε από το παρελθόν και να αντιμετωπίζουμε το παρόν σχεδιάζοντας το μέλλον με όραμα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη το πολιτικό κόστος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...