Α.Δ.Κ.Ν:Η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη στη δημοτική αρχή Γκίζα

Μοναδική στα χρονικά συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ναυπακτίας! Μετά την ακύρωση της προγραμματισμένης συνεδρίασης λόγω έλλειψης απαρτίας, συνεδρίασε χθες στις 18/11/21 με τηλεδιάσκεψη η επιτροπή διαβούλευσης με την παρουσία μετρημένων στα δάχτυλα μελών της!!!

Η διαβούλευση έγινε μεταξύ του δημάρχου κ. Γκίζα, του αντιδημάρχου κ. Παπαβασιλείου και την τριάδα των αιρετών συμπλήρωσε ο νέος αντιδήμαρχος κ. Νταουσάνης.

Ο κ. Γκίζας διάβασε δύο φορές!!! τα έργα που έχει σχεδιάσει, προφανώς για να γεμίσει το χρόνο.

Μάταια ο εκπρόσωπος των μηχανικών κ. Κώστας Πατούχας προσπάθησε να δώσει το πλαίσιο που θα έπρεπε να κινηθεί ένας αναπτυξιακός σχεδιασμός για τη Ναύπακτο και τα χωριά της Ναυπακτίας.

Ούτε που κατάλαβαν οι αιρετοί συνομιλητές τις θέσεις του κ. Πατούχα. Για το λόγο αυτό περιορίστηκαν να εκθειάζουν πόσο ωραίο είναι το όραμα και οι ιδέες του. Αυτοί όμως επέμειναν στη δική τους απαρίθμηση ατάκτως ειρημένων έργων που καλύπτουν τις επικοινωνιακές και πελατειακές τους ανάγκες.

Η δημοτική αρχή δεν μπήκε στον κόπο να μεταδώσει ζωντανά τη συνεδρίαση. Είναι γνωστός εξάλλου ο φόβος της  για τις δημόσιες συζητήσεις, γι’ αυτό και τις αποφεύγει. Με το δημόσιο διάλογο εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

Η συζήτηση λοιπόν δεν μεταδόθηκε ζωντανά, αλλά να μην ανησυχούν οι δημότες. Δεν έχασαν τίποτε, αντιθέτως κέρδισαν το χρόνο τους.

Ναύπακτος 19/11/2021

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...