Βαράσοβα: “Βουτιά” θανάτου κατσίκας και νεογέννητου κατσικιού – Μεγάλη προσπάθεια της Π.Υ..Βίντεο – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση διάσωσης μια κατσίκας και του νεογέννητου μικρού κατσικιού της από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου στο Κρυονέρι Ναυπακτίας. Η κατσίκα και το μικρό είχε εγκλωβιστεί σε μια μικρή χαράδρα. Οι άνδρες της Π.Υ. προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σημείο όμως η κατσίκα ξεκίνησε μια ριψοκίνδυνη πορεία προς τον θάνατο παρασύροντας σε αυτή και το νεογέννητο μικρό της.

Η επιχείρηση ξεκίνησε μετά από τηλεφώνημα του δασκάλου του δημοτικού σχολείου Γαλατά Κώστα Σακαρέλου που είχε δει το ζώο μέσα σε μια μικρή “σπηλιά” και ειδοποίησε την Πυροσβεστική υπηρεσία που αμέσως ανταποκρίθηκε για να βοηθήσει. Τα περιστατικά αυτά για τους κατοίκους της περιοχής είναι γνωστά καθώς τα αγριοκάτσικα που ζουν στο όρος Βαράσοβα πολλές φορές επιλέγουν δύσκολες διαδρομές με τα περισσότερα να έχουν την ίδια κατάληξη με την σημερινή.

Το Nafpaktianews.gr ηταν εκεί και σας παρουσιάζει εικόνες που κόβουν την ανάσα.

Όταν ενημερωθήκαμε για το συμβάν σίγουρα δεν φανταζόμασταν ότι θα έχει αυτό το τέλος. Αξίζει όμως να αναφέρουμε ότι οι άνδρες της Π.Υ. Μεσολογγίου έκαναν ότι μπορούσαν για να προσεγγίσουν με ασφάλεια το σημείο και να σώσουν τα δυο ζώα όμως εκείνα έφυγαν πριν φτάσει εκεί η βοήθεια.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...