Βαριά ήττα στην Λευκάδα για τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας επικράτησε με 5-0 του Ναυπακτιακού Αστέρα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής.

Πραγματοποιώντας εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο ο Τηλυκράτης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εύκολα του Ναυπακτιακού Αστέρα με σκορ 5-0.Στο 5ο λεπτό ο Τόσκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναστασόπουλου για το 1-0 και στο 25΄ ο Εντουάρντο έγραψε το 2-0.Στο 34′ ο Τόσκα έκανε το 3-0 για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά που ηταν και σκορ ημιχρόνου.Στο 69′ ο Κόκα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 82΄ ο Κυριάκης διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Ο Ναυπακτιακός πήγε στην Λευκάδα με αποστολή ανάγκης λόγω τραυματισμών και την μη λειτουργία της ΕΠΣΑ για να υπογραφούν τα δελτία των νέων μεταγραφών (7)και δέχθηκε μια βαριά ήττα απέναντι στον ανώτερο Τηλυκράτη. Η υπόθεση παραμονή απομακρύνεται ακόμη πιο πολύ για τον Ναυπακτιακό Αστέρα και για να ελπίζει θα πρέπει να αλλάξει πολύ γρήγορα αγωνιστικό πρόσωπο.

Διαιτητής: Μαργαρίτης (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Γραμμένος – Σάτκλιφ

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Ζδράβος, Μπεκατώρος, Τακίδης (65΄ Σοροβός), Γιαννιώτης, Τόσκα, Περιστέρης (67΄ Χαλκιόπουλος), Τεγούσης (65΄ Σκιαδάς), Κατσής (53΄ Κόκα), Εντουάρντο (46΄ Κυριάκης), Νιφορόπουλος.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Φίλιππος Σχοινάς): Αναστασόπουλος, Τραγουλιάς, Φειδαίος, Πανταζής, Πετράτος, Σκούτας, Αντωνιάδης, Καραγιάννης, Μακρής, Πρέμτος, Μποζίκης (65΄ Μπρούτας).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...