ΒΙΝΤΕΟ& ΦΩΤΟ: Αγιασμός στο κτίριο των μουσείων της «Αγιά Σοφιάς» – Πατέρας Τιμόθεος: «Με το καλό να κάνουμε και τα εγκαίνια»

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Αγιασμός στο κτίριο των μουσείων της «Αγιά Σοφιάς» – Πατέρας Τιμόθεος: «Με το καλό να κάνουμε και τα εγκαίνια»
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Αγιασμός στο κτίριο των μουσείων της «Αγιά Σοφιάς» - Πατέρας Τιμόθεος: «Με το καλό να κάνουμε και τα εγκαίνια»


30/05/2020 – 15:22

Ο πατήρ Τιμόθεος Ηλιάκης εμφανίστηκε συγκινημένος στην «Αγιά Σοφιά», όπου τέλεσε τον αγιασμό του έργου της κατασκευής των μουσείων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Όπως τόνισε, θα δωρίσει τον Ιερό Σταυρό, με τον οποίο τελέστηκε ο αγιασμός, στο νέο μουσείο της ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση των έργων.

Επίσης, παρέδωσε στον Νίκο Στράτο μια πέτρα από την «Αγιά Σοφιά» της Κωνσταντινούπολης και όπως ανέφερε, έδωσε την πέτρα για να μπει στο μουσείο της ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικά, τόνισε μετά το τέλος του αγιασμού: «Είμαι συγκινημένος και αυτό που όλοι περιμένουμε πλέον είναι να μας αξιώσει ο Θεός να κάνουμε τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Σας μεταφέρω την αγάπη και τη φροντίδα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας, Γαβριήλ. Αυτός ο τόπος είναι ιερός, είναι ένα κέντρο μνήμης, ιστορίας και Πολιτισμού και είναι άρρηκτα δεμένος με την πόλη μας. Η ΑΕΚ, τα όσα πρεσβεύει και η Νέα Φιλαδέλφεια είναι ένα πράγμα, είμαστε η ίδια οικογένεια. Και πρέπει να είμαστε συνεχώς μια αγκαλιά. Και όπως ανέφερε η ΑΕΚ στη χθεσινή της ανάρτηση για την άλωση της Πόλεως, η ιστορία μας δεν έχει τέλος, μόνο αρχή».

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...