Βοτανικός κήπος – Ζέλιος Γη: Ξενάγηση – Δραστηριότητες – Αστροπαρατήρηση και αυτό το καλοκαίρι.

Ξενάγηση – Δραστηριότητες – Αστροπαρατήρηση
Δύο ξεχωριστές ημέρες πλησιάζουν… και σας περιμένουμε όλουςΚυριακή 7 Αυγούστου 2022, στις 18:00.Σε συνεργασία με τoν οργανισμό Messolonghi by Locals και την Αστρονομική και Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί μία ξεχωριστή δραστηριότητα στον Κήπο μας.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν:
επίδειξη του εργαστηρίου της αγγειοπλαστικής. Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει δια ζώσης  την πανάρχαια και διαχρονική τέχνη της κεραμικής και την κατασκευή έργων αυτής μέσω έμπειρης αγγειοπλάστου. Η επίδειξη θα είναι συνεχής.επίδειξη του εργαστηρίου του σαπωνοποιίας και της παραδοσιακής τεχνικής και διαδικασίας που σχετίζονται με τη παραγωγή φυσικών σαπουνιών. Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει δια ζώσης πώς κατασκευάζονται τα φυσικά σαπούνια με τα πιο αγνά και οργανικά υλικά. Η επίδειξη θα είναι συνεχής.ξεναγήσεις στον Κήπο μέσω των οποίων ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την μαγεία και τα μυστικά των βοτάνων και των φυτών και να περιπλανηθεί και να γνωρίσει τους θεματικούς κήπους και το χώρο. Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται ανά μία ώρα.
Και το αποκορύφωμα στις 21:00 θα ξεκινήσει η αστροπαρατήρηση στο χώρο του Θεάτρου με τηλεσκόπια υπό την καθοδήγηση του Κου Γ. Ντέκα. Στους παρευρισκομένους θα μοιραστούν κουρελούδες για να έχουν τη δυνατότητα να καθίσουν πιο άνετα στο γκαζόν και να περάσουν ευχάριστα τη βραδιά τους υπό το φως των αστεριών του αυγουστιάτικου ουρανού.
Στο χώρο του αναψυκτηρίου θα πωλούνται burger και μπύρα ποτήρι από της 20:00 μέχρι το κλείσιμο.Μια βόλτα που θα τα περιλαμβάνει όλα και δεν θα πρέπει να χάσει κανείς! Μια διαφορετική, καλοκαιρινή εμπειρία που θα χαραχθεί ανεξίτηλα στην μνήμη μικρών και μεγάλων.Δεν απαιτείται κράτηση θέσης. Υπάρχει όμως έκπτωση για προ-αγορά μέσω του eshop σύνδεσμος/link
————————————Για περισσότερες πληροφορίες, απορίες, διευκρινήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του ΚήπουΜέσω μηνύματος στα social media μας Instagram ή Facebook(zeliogardens)Τηλεφωνικά στο (+30) 26340-45707
Μουσική Βραδιά στον Κήπο με cocktailsΤετάρτη 10 Αυγούστου σας προσκαλούμε σε ένα ανατρεπτικό καλοκαιρινό κοκτέιλ πάρτι με ζωντανή μουσική, μόνο για τους φίλους του Κήπου και τους φίλους τους.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 10 Αυγούστου κι ώρα 21:00 διοργανώνουμε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με τους “Συνεπιβάτες” μας τον Τάκη Φωλιά (κιθάρα/τραγούδι), το Διονύση Ρήγαλο (μπουζούκι/ούτι), τον Κωστή Πατσιάλο (πλήκτρα/ενορχήστρωση)  και την Λυδία Γεωργακοπούλου (τραγούδι).Τι καλύτερο από μια όμορφη βραδιά, κάτω από τον έναστρο αυγουστιάτικο ουρανό, ακούγοντας όμορφα τραγούδια και πίνοντας δροσιστικά κοκτέιλ; Πλημμυρισμένοι από νότες κι όμορφα τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε κι αγαπάμε, θα σιγοτραγουδήσουμε και θα σχηματίσουμε μια όμορφη παρέα.

Δεν απαιτείται κράτηση θέσης.
Υπάρχει όμως έκπτωση για προ-αγορά μέσω του eshop σύνδεσμος/link
Ώρα προσέλευσης: 21:30


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...