Βόλεϊ ανδρών: Αποκλεισμός για την Ομόνοια στο κύπελλο…

Την ήττα γνώρισε στο κύπελλο Ελλάδος στο βόλεϊ η Ομόνοια Ναυπάκτου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Ηττήθηκε από τον Πυργέα με 1-3 στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο μετά όμως από ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Η πρώτη συμμετοχή στην ιστορία της Ομόνοιας στο κύπελλο Ελλάδος δεν στέφθηκε με επιτυχία. Έχοντας να αντιμετωπίσει στη Ναύπακτο την περσινή πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας ομάδα του Πυργέα, πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον αντίπαλο της. Η νεανική ομάδα του Γιώργου Μητρόπουλο με μόλις τέσσερις παίκτες πάνω από 18 χρονών προέβαλε σθεναρή αντίσταση, πήρε ένα σετ αλλά η πιο έμπειρη ομάδα του Πύργου πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι η Ομόνοια και πήρε προβάδισμα τεσσάρων πόντων 7-3. Ο Πυργέας όμως ροκάνισε γρήγορα τη διαφορά και το παιχνίδι από το 9-9 και μετά πήγαινε πόντο πόντο, με τον Πυργέα να προηγείται με δυο-τρεις πόντους και την Ομόνοια να ισοφαρίζει. Έτσι κύλησε το σετ ως το 22-22 όταν τα καλά σερβίς του Μαυροειδή και η αδυναμία των γηπεδούχων να τελειώσουν τις επιθέσεις τους έδωσαν το σετ με 22-25 στον Πυργέα. Με τον ενθουσιασμό της κατάκτησης του πρώτου σετ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, η Ομόνοια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό τους και το δεύτερο σετ κατέληξε εύκολα στον Πυργέα με 15-25.

Δεν ξεκίνησε καλά για τη Ομόνοια το τρίτο σετ. Βρέθηκε από την αρχή πίσω με 4 και 5 πόντους κι ενώ έβρισκε τρόπους, κυρίως με καλά τελειώματα να πλησιάζει στο σκορ, ο Πυργέας άνοιγε ξανά τη διαφορά. Σιγά σιγά όμως οι νεαροί παίκτες το Γιώργου Μητρόπουλου αποκτούσαν αυτοπεποίθηση, πλησίασαν στο 19-21 και με ένα εντυπωσιακό σερί 6-0 πήραν το σετ με 25-21. Πόντο πόντο πήγαιναν οι δύο ομάδες στο τέταρτο σετ. Με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ στους πρώτους δέκα πόντους αλλά με τον Πυργέα να ξεφεύγει στο 10-11 και με πέντε σερί πόντους να κάνει το σκορ 10-16. Η Ομόνοια μείωσε στον πόντο στο 16-17 δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα αλλά η εμπειρία των αντιπάλων σε κρίσιμους πόντους έδωσε το σετ με 19-25 στον Πυργέα και μαζί και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πολύ καλή η απόδοση των παικτών της Ομόνοιας αμυντικά, ειδικά στις επιθέσεις των αντιπάλων από τα άκρα. Με προβλήματα στη λειτουργία της στις επιθέσεις από το κέντρο. Ανά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στους θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό της Ναυπάκτου και δείχνοντας πως η ομάδα έχει πολύ καλές προοπτικές, ακόμα και για το φετινό πρωτάθλημα.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Κόκκαλης Δ., Κόγγος, Παπαηλιόπουλος, Παύλου, Γραββάνης, Λουκάς Χ., Τσακανίκας, Κόκκαλης Θ., Σακκούλης, Μητρόπουλος, Φαφουτάκης, Τσούσης.

Πυργέας (Μπατιστάτος): Μαυροειδής, Μπατιστάτος, Τσόκος, Λόλας, Τσώνης, Στυλιανέσης, Μπαρτσιώτης, Παπαδημητρίου Α., Παπαδημητρίου Κ., Ζαχαρόπουλος, Μαρκόπουλος.

Σε λίγο συνεντεύξεις παικτών και προπονητών ............



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...