Βόλεϊ Γυναικών: Αναβολή λόγω… αναβολών

volleyginaikespanigirismoi

Αναβλήθηκαν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος του Η’ Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος των Γυναικών και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις πολλές αναβολές.

Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου πήρε την απόφαση, για να κρατήσει ψηλά την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, να αναβάλει τη διεξαγωγή των δύο τελευταίων αγωνιστικών μέχρις ότου γίνουν τα εξ αναβολής παιχνίδια των ομάδων που βρίσκονται στην ουρά και παλεύουν για τη σωτηρία τους, γεγονός που μπορεί να δώσει στον ΠΑΣ Ναυπάκτου ξεκάθαρη εικόνα για τους στόχους του στα δύο εναπομείναντα για αυτόν παιχνίδια με ΕΑΠ και Ολυμπιάδα.

Να θυμίσουμε πως όπως έχει αυτή τη στιγμή η βαθμολογία στην τελευταία θέση βρίσκεται η Ολυμπιάδα με 8 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο, στην έβδομη θέση η Παναχαϊκή με 9 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο και έκτος ο ΠΑΣ με 11 βαθμούς. Την ίδια βαθμολογία με τον ΠΑΣ έχει και ο ΓΣ Άργους μόνο που χρωστάει τρία; ακόμα παιχνίδια, τα δύο στην Πάτρα με Ολυμπιάδα και Παναχαϊκή και το τρίτο στο Άργος με την ΕΑΠ.

Δύο από αυτά τα παιχνίδια, αυτά της Πάτρας, θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο και από τα αποτελέσματά τους θα φανεί αν θα χρειαστεί να γίνει και το τρίτο πριν επαναξεκινήσει το πρωτάθλημα ή όχι.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...