“Βόμβα” από τον αρχηγό του Λιβυκού στόλου: Έχω εντολή να βυθίσω τα τουρκικά πλοία

“Βόμβα” από τον αρχηγό του Λιβυκού στόλου: Έχω εντολή να βυθίσω τα τουρκικά πλοία


09/12/2019 – 19:41

Ο Φάραζ Ελ Μαχντάουι ανέφερε σε δηλώσεις του ότι ο στρατηγός Χαλιφά Χαφτάρ του έχει δώσει εντολή να βυθίσει τα τουρκικά ερευνητικά πλοία, εάν μπουν στα χωρικά ύδατα της Λιβύης.

Δηλώσεις του Ναύαρχου, Φάραζ Ελ Μαχντάουι (που πρόσκειται στις δυνάμεις του Χαλιφά Χαφτάρ, ο οποίος ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της Λιβύης), προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. 

Ο αρχηγός του λιβυκού στόλου, ανέφερε μιλώντας στα ελληνικά, τα οποία έμαθε εκπαιδευόμενος στη χώρα τη δεκαετία του ’70 (στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων), ότι ο στρατηγός Χαφτάρ του έχει δώσει εντολή να επιτεθεί σε τουρκικά ερευνητικά πλοία.  «Θα τα βουλιάξω (σ.σ – τα τουρκικά πλοία). Έχω διαταγή από τον κύριο Χαφτάρ».

«Εμείς αντιδρούμε σε αυτήν την συμφωνία. Είναι πάρα πολύ κακή», τόνισε παράλληλα για τη συμφωνία της κυβέρνησης της Λιβύης με την Τουρκία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή, ο Ναύαρχος Ελ Μαχντάουϊ, είχε αναρτήσει το εξής μήνυμα -γραμμένο μάλιστα στα ελληνικά- στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Θα απελευθερώσουμε την πρωτεύουσα, την Τρίπολη, και θα καταστρέψουμε το τουρκικό όνειρο».

Μήνυμα

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...