Γήπεδα Λυγιά-Γαβρολίμνης: Η κατασκευής τους σε λίγο θα ξεπεράσει το χρόνο διάνοιξης των τούνελ της Κλόκοβας.Βίντεο

gipedo ligia gavrolimnisΑπό παράταση… σε παράταση και η αγωνία των ομάδων συνεχίζεται.

 Την ανησυχία τους εκφράζουν μετά από επικοινωνία που είχαμε οι διοικήσεις των ομάδων Α.Ο. Χάλκειας και Α.Ο. Λυγιάς για την εξέλιξη των εργασιών στα υπό κατασκευή γήπεδα.

Γήπεδο Λυγιά….

Αρχικά θα αναφερθούμε στο γήπεδο του Λυγιά το οποίο το επισκεφτήκαμε το απόγευμα της Παρασκευής 2/12 και η εικόνα όπως θα δείτε παραμένει τραγική. Οι εργασίες έχουν σταματήσει εδώ και 8 μήνες περίπου και στο τελευταίο ρεπορτάζ που κάναμε οι αρμόδιοι μας ενημέρωσαν ότι αναζητείται πλαστικός τάπητας που να πληρεί  τις προϋποθέσεις.

 Αλλά ως πότε θα τον αναζητούν;;;;;;

 Το γήπεδο δεν μοιάζει σαν ένα γήπεδο που σε λίγο πρόκειται να φιλοξενήσει αθλητές παρά μόνο ένα χωράφι γεμάτο πέτρες. Όσον αφορά και τον χώρο γύρο από αυτό έχει δεχθεί πάρα πολλούς βανδαλισμούς  με τμήμα περίφραξης να έχει κλαπεί αλλά και τα αποδυτήρια να έχουν πάνω συνθήματα αλλά και ίχνη παραβίασης στην μια από τις τρεις πόρτες στον χώρο των αποδυτηρίων.

 Γήπεδο Γαβρολίμνης…

 Πριν μια εβδομάδα περίπου σε άρθρο μας αναφέραμε για ευχάριστα νέα και ότι απομένουν λεπτομέρειες για να παραδοθεί το γήπεδο( τοποθέτηση το εστιών και των πάγκων) , μαζί η παιδική χαρά η οποία είναι «άφαντη» και το γήπεδο μπάσκετ που έχει στρωθεί άσφαλτος αλλά ως εκεί.

Η κατάσταση του χλοοτάπητα είναι σαφέστατα σε άριστη κατάσταση και σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας τις μέρες που δοκιμάστηκε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν κράτησε νερά και τα απορρόφησε πάρα πολύ γρήγορα. Ωστόσο όμως η ομάδα παραμένει ακόμη φιλοξενούμενοι στο γήπεδο του Αντιρρίου σε ένα γήπεδο που σε λίγο και αυτό θα αποκτήσει σοβαρά προβλήματα από την υπερβολική χρήση.

Σημαντικό πρόβλημα για τον γήπεδο Γαβρολίμνης είναι η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.

 Αναμένουμε απαντήσεις από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ναυπακτίας και τον πρόεδρος της Αιτωλικής Αναπτυξιακής κ. Σιαμαντά  για το τι μέλη γενέσθαι για τα δύο γήπεδα με πράξεις και όχι με λόγια. Η κατασκευή τους κοντεύει να ξεπεράσει και τον χρόνο που χρειάστηκε να γίνει η διάνοιξη στις σήραγγες στην Κλόκοβα.

 Θα επανέλθουμε στο θέμα.

Β.Δ.

Γήπεδο Λυγιά

Εικόνες από το γήπεδο της Γαβρολίμνης

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...