Γιάννης Γιοκαρίνης: Συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι έπιασε από τον λαιμό και απείλησε τη σύζυγό του

γιάννης-γιοκαρίνης-συνελήφθη-μετά-απ-182564

Παναγιώτα Πατακιά3 Απριλίου 2024

Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 1λ. 33δ.

Στη σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Γιοκαρίνη για υπόθεση ενδοοικογενειακής βιας προχώρησαν αστυνομικοί τα ξημερώματα σήμερα, Τετάρτη, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία για βία σε βάρος της 47χρονης συζύγου του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Γιάννης Γιοκαρίνης έπιασε από τον λαιμό και απείλησε τη σύζυγό του.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης, γεννημένος το 1955 στον Πειραιά, αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς Έλληνες μουσικούς και συνθέτες. Ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του ’70, παίζοντας πλήκτρα σε διάφορα συγκροτήματα, όπως οι “Σκορπιός” και “2002 GR”.

Η σόλο καριέρα του Γιοκαρίνη άρχισε το 1984 με το άλμπουμ “Φόρα Παρτίδα”, και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει πλήθος δίσκων, με εμβληματικά τραγούδια όπως “Στην Πλατεία Αυδή”, “Αγαπημένη”, “Μία Πνοή Δροσιά” και “Μικρή Πεταλούδα”.

Η μουσική του Γιοκαρίνη χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερο ύφος του, που συνδυάζει rock, pop και έντεχνα στοιχεία. Στίχοι γεμάτοι συναίσθημα, μελωδίες που μένουν χαραγμένες στη μνήμη και μια ειλικρινής ερμηνεία, συνθέτουν το μουσικό τοπίο του Γιοκαρίνη.

Εκτός από τη μουσική του καριέρα, ο Γιοκαρίνης έχει ασχοληθεί και με το θέατρο, γράφοντας μουσική για παραστάσεις, ενώ έχει γράψει και δύο βιβλία.

Πηγή:ιpliroforia.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...