Για το διπλό Αταλάντα και Λάτσιο

Κυριακή σήμερα και το webfreebets.com έχει φροντίσει να σας φέρει όσο πιο κοντά γίνεται στα τελευταία νέα της συναρπαστικής Serie A. Εκεί όπου η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κορυφώνεται και οι μνηστήρες τους καλούνται να ξεπεράσουν δύσκολα εμπόδια σε αγορές διαθέσιμες μέσα από το bet365 app.

Όπως η Αταλάντα και η Λάτσιο που θέλουν να συνεχίσουν με νίκες σε Φλωρεντία και Βερόνα αντίστοιχα. Ματς που υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις και φυσικά ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό κουπονι της Κυριακής.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απεσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Γένοβα με το 1-1 απέναντι στην Τζένοα. Αν και μπήκε μουδιασμένα και έδωσε την πρωτοβουλία στη γηπεδούχο που μπόρεσε και προηγήθηκε μόλις στο 13’, γρήγορα συνήλθε και έβγαλε αντίδραση. Αποτέλεσμα ήταν να ισοφαρίσει μόλις δέκα λεπτά αργότερα και να δημιουργήσει φάσεις για να πάρει το προβάδισμα. Τελικά αυτό δεν έγινε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1.      

Ίδια εικόνα και στην έναρξη της επανάληψης με την Φιορεντίνα να παρουσιάζεται ελαφρώς καλύτερη, αλλά της κόπηκε η φόρα με την αποβολή που δέχτηκε στο 51ο λεπτό. Μέλημά της από εκείνο το σημείο και μετά ήταν το να μην χάσει, κάτι που τελικά κατάφερε. Δεν αναμένεται να κινδυνέψει μέχρι το τέλος της σεζόν και όλοι στην Φλωρεντία σκέφτονται ήδη την επόμενη. Με κύριο θέμα το ποιος θα κάθεται στον πάγκο της. Το πρώτο όνομά πάντως στην σχετική λίστα είναι ο Γκατούζο. Χωρίς τον τιμωρημένο αμυντικό Ιγκόρ, και τους τραυματίες επιθετικούς Τομιγιάσου, Πούλγκαρ και Ριμπερί η αποστολή.

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα G/G στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της εντός έδρας.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ήττα της Νάπολι από την Γιουβέντους τη διατήρησε στην τέταρτη θέση. Η ίδια έκανε απλώς το καθήκον της κερδίζοντας την Ουντινέζε με 3-2. Πολύ πιο δύσκολα όμως από ότι αρχικά αναμενόταν. Κατάφερε και πήρε προβάδισμα με 2-0, αλλά λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Ουντινέζε μείωσε. Και αυτό της έδωσε ώθηση να πιέζει την Αταλάντα, αλλά η ομάδα του Μπέργκαμο ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει ξανά στο 61’ και ουσιαστικά τελείωσε την αναμέτρηση. Η Ουντινέζε απλώς μείωσε δέκα λεπτά αργότερα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι πιο ουσιαστικό μέχρι τη λήξη.  

Μετά την Φιορεντίνα έχει να αντιμετωπίσει την Γιουβέντους και την Ρόμα. Αν καταφέρει και τελειώσει τους τρεις αγώνες αυτούς παραμένοντας στην πρώτη τετράδα, τότε ο δρόμος για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγει διάπλατα, καθώς το πρόγραμμα μέχρι το τέλος είναι εξαιρετικά βατό. Δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας μέσος Χότεμπουρ, ενώ εκτός θα είναι και ο επιθετικός Πεσίνα που είναι θετικός σε κορονοϊό.

Στατιστικά Στοιχήματος: Πέντε σερί Ν/G εκτός έδρας. .

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η αρχική σκέψη ήταν για G/G, αλλά οι απουσίες των Ριμπερί και Πούλγκαρ αποδυναμώνουν την Φιορεντίνα απέναντι στην έτσι και αλλιώς ανώτερη Αταλάντα.

Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 1.61

ΒΕΡΟΝΑ – ΛΑΤΣΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΒΕΡΟΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ       

Δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια. Ή δεν δείχνει την ποιότητα που διαθέτει με κάθε ευκαιρία. Και μια τέτοια ευκαιρία ήταν η αναμέτρηση με την Κάλιαρι. Τι και αν το βαθμολογικό κίνητρο ήταν μονόλευρο, η Βερόνα ήταν αυτή που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο. Και ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, το πέτυχε στο δεύτερο πετυχαίνοντας τα γκολ που της έδωσαν την καθαρή νίκη με 0-2.

Και σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπη με άλλη μια ομάδα που θέλει τη νίκη. Την Λάτσιο. Απλώς σήμερα σε αντιδιαστολή με το ματς της περασμένης εβδομάδας η Λάτσιο και καλύτερη ομάδα διαθέτει, αλλά και η ίδια θα παραταχθεί με πολλές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα δεν θα αγωνιστούν ο τιμωρημένος αμυντικός Λοβάτο, οι τραυματίες αμυντικοί Τσετίν και Γκιντέρ και ο μέσος Βιεϊρά. Τιμωρημένος είναι και ο προπονητής της Γιούριτς.

Στατιστικά Στοιχήματος: Πέντε σερί Ν/G εντός έδρας.

ΛΑΤΣΙΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Σπέτσια και μπόρεσε να πάρει τελικά τη νίκη με 2-1 με ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα στο 89ο λεπτό. Κρατούσε την μπάλα στα πόδια της στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της και δεν δημιουργούσε φάσεις. Και κάπως έτσι κύλησε όλο το πρώτο ημίχρονο. Μπόρεσε να πετύχει το 1-0 στο 56΄και ενώ όλα έδειχναν ότι παίρνουν τον δρόμο τους, το γκολ της ισοφάρισης την άγχωσε ιδιαίτερα μέχρι να καταφέρει να πάρει το τρίποντο. 

Γεγονός είναι πάντως ότι όπως και αν ήρθε η νίκη την έχει φέρει στην 6η θέση και η απόσταση που την χωρίζει πλέον από την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος είναι έξι βαθμοί. Διαφορά που μπορεί να μικρύνει περισσότερο αν η Λάτσιο μπορέσει και εκμεταλλευτεί τον εκτός έδρας αγώνα με την Τορίνο που εκκρεμεί. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η αποστολή και μόνο ο αμυντικός Λουίζ Φελίπε θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει σε εννέα από τις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις της στην Serie A.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ξεκάθαρα το κίνητρο είναι με την πλευρά των Λατσιάλι οι οποίοι μπορούν να πάρουν ένα σημαντικό για αυτούς διπλό. Αλλά από την άλλη πλευρα η Βερόνα αρέσκεται στο να συλλέγει σκαλπ. Έστω και με απουσίες. Αν και μας δελεάζει ο διπλασιασμός της νίκης των Ρβμαίων, θα πάμε σε κάτι που δείχνει πιο ασφαλές.

Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 1.75

Προβλέψεις στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και προσφέρουν και στοιχημα mobile apps μέσα την ταμπλέτα και το κινητό σας.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...