Γκίζας:Ήταν λάθος η πλακόστρωση του δρόμου του λιμανιού- “Θα καλούμαστε διαρκώς να επιδιορθώνουμε τις βλάβες”

Κληθείς να απαντήσει στις κακοτεχνίες που παρατηρούνται στο κομμάτι της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου και συγκεκριμένα στο ύψος του πλατάνου της πλατείας του λιμανιού,ο δήχαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας,ανέφερε εκτός των άλλων ότι ήταν λάθος η πλακόστρωση του μοναδικού δρόμου της πόλης,αφού τα υλικά αυτά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον αυξημένο όγκο και χρήση από τα κάθε λογής οχήματα που περνούν από το σημείο.

Η κακοτεχνία που παρατηρείται με τη συσσώρευση υδάτων δεν οφείλεται-όπως είπε-στο στρώσιμο των υλικών αλλά στο υπέδαφος αφού στο σημείο αυτό τέμνονται τα υπόγεια δίκτυα (αποχετευτικά).Κατά την τοποθέτησή του και απαντώντας στον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Γούλα,ανέφερε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες φαίνεται ότι ήταν λάθος η απόφαση να πλακοστρωθεί ο δρόμος αυτός και θα καλούμαστε στο μέλλον διαρκώς να επιδιορθώνουμε τις βλάβες οι οποίες θα δημιουργούνται.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να φροντιζατε τότε κ.Γκιζα να μην το υλοποιήσετε, να το σταματουσατε τώρα τι μας λέτε εκ των υστέρων !!!Αλλά θα έπρεπε να αρχίσουν να έρχονται και αγωγές στις Δήμο για φθορές σε οχήματα να σας δω τι θα κάνετε.
    Αν δεν κάνω λάθος στο πρόγραμμα ήταν να γίνει και ο επάνω δρόμος!!!γτ δεν έγινε με τι δικαιολογία αλλά τότε ξέρατε ν φωνάζετε και να λέτε ότι εμείς το βρήκαμε και το υλοποιούμε……

  2. Να ταν μόνο αυτό το λάθος Βασίλη μου θα ήταν καλά.
    Έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά και θα κριθείς εσύ για την 9ετία, μη το ξεχνάς. Ευτυχώς όμως που δεν αγχώνεσαι και πολύ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...