Γκίζας: Να θυμόμαστε την μέρα που η γέφυρα Ευήνου έπεσε και να έχουμε προτεραιότητα την θωράκιση των περιοχών μας

Ένα πραγματικά σπουδαίο έργο ολοκληρώθηκε.

✔️Πρόκειται για μια γέφυρα που μας ενώνει και πάλι.

✔️Ενώνει περιοχές, πληθυσμούς, οικονομίες.

📌Το έργο αυτό είναι σημαντικό, καθώς ανέδειξε τρία πράγματα.

▪️Πρώτον, την ωριμότητα και τα αντανακλαστικά των τοπικών κοινωνιών και ιδιαιτέρως των Προέδρων που διατράνωσαν την αναγκαιότητα και φυσικά της Συντονιστικής Επιτροπής. Αλλά και των δύο δήμων, Ναυπακτίας και Ι.Π.Μεσολογγίου με τα ψηφίσματά τους και τις διαρκείς παρεμβάσεις τους σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

▪️Δεύτερον, τη διαρκή παρουσία και λογοδοσία απέναντι στον κάθε πολίτη. Ήταν εντυπωσιακό το γεγονός της διαρκούς παρουσίας και της λογοδοσίας ειδικά της Περιφέρειας, του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη προσωπικά και του Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη που ενημέρωνε συνεχώς για τα πραγματικά γεγονότα και την πορεία εξέλιξης του έργου.

▪️Τρίτον, το συγκεκριμένο έργο ανέδειξε την ικανότητα στην επίλυση ενός προβλήματος όχι μόνο στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά και κλιμακωτά με επιμέρους λύσεις έως ότου επέλθει η οριστική λύση.

📌Πρέπει να θυμόμαστε την ημέρα που η γέφυρα έπεσε και να έχουμε όλοι, αλλά κυρίως η κεντρική διοίκηση, ως προτεραιότητα τη θωράκιση και προστασία των περιοχών μας έναντι των φαινομένων της κλιματική αλλαγή που όχι μόνο δε θα πάψουν, αλλά θα ενταθούν στο μέλλον.

🔛Κλείνοντας, θα ήθελα να θυμίσω ότι η συγκεκριμένη γέφυρα δεν ήταν το μόνο έργο που επλήγη. Στην Ναυπακτία, στο Αγρίνιο, σε όλη την Αιτωλοακαρνανία υπάρχουν ακόμη πολλές πληγές, όπως η Γέφυρα του Μόρνου και το Αντίρριο.

✔️Αισθανόμενοι ωστόσο ότι, η φωνή μας εισακούγεται, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι τα προβλήματα θα ξεπεραστούν.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...