Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, Γκερντ Μίλερ, δεν βρίσκεται ππλέον ανάμεσα μας. Ο Γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής «μέσα στο κουτί», καθώς ελάχιστες ήταν οι φορές που δεν «έβρισκε δίχτυα» όντας μέσα στην μεγάλη και ειδικότερα στην μικρή περιοχή.

Ο Μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει επάξια το προσωνύμιο «Bomber der Nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Μπάγερν Μονάχου, με τα «χρώματα» της οποίας, ο εκλιπών έκανε σπουδαία καριέρα.

«Σήμερα είναι μια θλιβερή, μαύρη ημέρα για την Μπάγερν και όλους τους φιλάθλους της. Ο Γκέρντ Μίλερ, ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ και ένας καλός άνθρωπος, μια προσωπικότητα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο», δήλωσε φανερά λυπημένος, ο πρόεδρος των Βαυαρών, Χέρμπερτ Χάϊνερ και πρόσθεσε: «Είμαστε ενωμένοι με βαθιά θλίψη με την σύζυγό του, Ούτσι και την οικογένειά του. Χωρίς τον Γκέρντ Μίλερ, η Μπάγερν δεν θα ήταν το κλαμπ που όλοι αγαπάμε σήμερα. Το όνομά του και η μνήμη του θα μείνουν για πάντα».

FC Bayern are mourning the passing of Gerd Muller.

The FC Bayern world is standing still today. The club and all its fans are mourning the death of Gerd Muller, who passed away on Sunday morning at the age of 75.

ant1news.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...