Μπαίνοντας στην καλοκαιρινή και χωρίς Covid περίοδο,έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας,είναι λογικό να επιστρέφουμε στην κανονικότητα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τα πανηγύρια,οι γιορτές και τα ανταμώματα θα έχουν την τιμητική τους.Και αν αναλογιστούμε ότι διάγουμε πλέον την τελευταία πριν τις εκλογές χρονιά,σκόπιμο θα είναι να παρατηρείτε και να είστε ψιλιασμένοι με οτιδήποτε μέχρι τώρα βλέπατε και προσπερνούσατε.

Λ.χ. στην φωτογραφία από τη γιορτή Κερασιού στον Παλαιόπυργο με αρκετούς αυτοδιοικητικούς και όχι μόνο να δίνουν το παρόν.

Παρέες που μπορούν να εξελιχθούν σε συνεργασίες (λέω εγώ τώρα) ανάμεσα σε παρατάξεις ιδιαίτερα της αντιπολίτευσης.

Θέλετε να θεωρήσουμε ότι η συγκεκριμένη παρέα ήταν πέρα για πέρα τυχαία;Μπορεί.Ωστόσο,ο δημοτικός σύμβουλος της ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε στο ίδιο “πηγαδάκι” με μέλη της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Δημητρόπουλος,Σμπούκη) υπό τα όμματα του επικεφαλής της Τάκη Λουκόπουλου.Να μου πείτε,ότι μιλούσαν για την ποιότητα των κερασιών,το πόσο γλυκά ή τραγανά ήταν δε θα σας πιστέψω.Να μου πείτε ότι θα μπορούσαν να μιλάνε για το τεκταινόμενα στη δημοτική αρχή,την παραίτηση Νταού,αλλά και ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας,θα σας πιστέψω.Και για το ενδεχόμενο παρατάξεις της αντιπολίτευσης να ενώσουν δυνάμεις υπό ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής είναι το πιο πιθανό να συμβεί.Και δε το λέμε εμείς,αλλά οι κινήσεις των παρατάξεων

Προσέξτε παρακαλώ πολύ,από δω και στο εξής,ότι νέο εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις,ετερόκλητες συναντησούλες και γελάκια και γενικώς κάθε τι που μέχρι σήμερα θα το προσπερνούσατε αδιάφορα,θα πρέπει από δω και στο εξής να σας ψιλιάζει.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...