Δεκαπενθήμερο επαγγελματικής εκπαίδευσης

Η Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας, στo πλαίσιo της πολύπλευρης και ολοκληρωμένης ενημέρωσης των μαθητών των Γυμνασίων για το σχολικό έτος 2012-2013, υλοποιεί ένα σύνολο οργανωμένων δράσεων με στόχο την ενημέρωση των μαθητών και των γονέων τους για τη δομή και  τις προοπτικές της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης:

  1. Εβδομάδα Ενημέρωσης με θέμα «Η Επαγγελματική Εκπαίδευση», από Δευτέρα 25/02/2013 έως και Παρασκευή 01/03/2013, σε κάθε Γυμνάσιο της Αχαΐας από επιμορφωμένους εκπαιδευτικούς. Στο πλαίσιο αυτό έγινε παρουσίαση των δυνατοτήτων που παρέχονται θεσμικά για τη λυκειακή και μεταλυκειακή προοπτική που παρέχει η Επαγγελματική Εκπαίδευση. Για το σκοπό αυτό συντάχθηκε κατάλληλο ενημερωτικό υλικό που δόθηκε στους μαθητές και τους κηδεμόνες.
  2. Εβδομάδα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, από Δευτέρα 11/03/2013 έως και Παρασκευή 15/03/2013, κατά την οποία τα τμήματα της Γ’ τάξης των Γυμνασίων της Αχαΐας θα μπορούν να επισκέπτονται τα εργαστήρια του πλησιέστερου ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ-ΣΕΚ. Στo πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν εργαστηριακές δραστηριότητες που θα τους δώσουν τη δυνατότητα της βιωματικής προσέγγισης των ειδικοτήτων της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Σχετικό ενημερωτικό υλικό για την Επαγγελματική Εκπαίδευση βρίσκεται αναρτημένο στις ιστοσελίδες:
http://www.dide.ach.sch.gr/
http://dide.ach.sch.gr/kesyp/

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...