Δεν πήρε την νίκη η Παλαιοπαναγιά…Φωτο

IMG_7091Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς 1

Δόξα Αιτωλικού 1

 Καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα η Παλαιοπαναγιά δεν κατάφερε όμως να πάρει όμως  την νίκη.  Στο 10’ ο Κανέλλος με σουτ από κοντινή απόσταση έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.  Στο 32’ αποβλήθηκαν Μαράντζας και Μπαλαμώντης με απευθείας κόκκινη κάρτα  αφήνοντας τις ομάδες του με δέκα παίκτες, στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι θεωρούν πως η αποβολή του Μαράντζα ήταν αυστηρή. Στο 35’ η Δόξα έκανε γκολ την μοναδική ευκαιρία που είχε  όταν ο Ρισβάς με ωραία ατομική προσπάθεια ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-1. Η Παλαιοπαναγιά  είχε την ευκαιρία να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ αλλά ο Κανέλλος αστόχησε από την  άσπρη βούλα.

Η ομάδα του Σπύρου Σταυρόπουλου θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής την Α.Ε. Χρυσοβίτσας στο γήπεδο του Ξηροπήγαδου. Στο ματς του πρώτου γύρου η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς πήρε εύκολη νίκη με 5-1.

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς:(Σταυρόπουλος): Βίτσας ,Μπούζας(75’ Θώδης), Γεωργακόπουλος, Τσουκαλάς, Δρόσος, Χαρακίδας, Μαράντζας, Δημητρόπουλος(60’Παπαδόπουλος), Κατσάμπας(63’ Ζέλιος), Πολονύφης, Κανέλλος.

Το φίλμ του αγώνα:

5’ Ο Δημητρόπουλος σουτάρει από πλεονεκτική  θέση άουτ

10’ Γκοοολ Φάση διαρκείας στην μεγάλη περιοχή τελικός αποδέκτης ο Κανέλλος σουτ από κοντινή απόσταση η μπάλα στα δίκτυα.

20’ Πάσα του Πολονύφη στον Χαρακίδα από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα άουτ.

32’ Αποβολή Μαράντζα και Μπαλαμώντη με απευθείας κόκκινη .

35’ Γκοοολ Ατομική προσπάθεια  του Ρισβά  ξεπέρασε τον αντίπαλο του και με πλασέ  έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.1-1

38’ Χέρι από τον Μπομπότα ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι  την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Κανέλλος που στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

55’Ατομική προσπάθεια του Κανέλλου σούτ απόκρουση του τερματοφύλακα στην επαναφορά νέο σουτ του Κανέλλου   η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

65’ Σούτ  του Χαρακίδα από την γωνία της μεγάλης περιοχής η μπάλα άουτ.

...............................

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...