Δεν σταματά πουθενά ο Ατρόμητος!

ΝΙΚΗΣΕ 2-1 ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με τον 18χρονο Λημνιό να ανοίγει το σκορ και το Γάλλο στράικερ Λε Ταλέκ να ολοκληρώνει έναν πανέμορφο συνδυασμό, ο Ατρόμητος του Γιώργου Κορακάκη νίκησε εκτός έδρας τη Λάρισα με 2-1 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και έδωσε συνέχει στις εκπληκτικές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό και στρογγυλοκάθισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η Λάρισα ως γηπεδούχος μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 8′ είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Ο Ναζλίδης πήρε την κεφαλιά με τον Γκορμπούνοφ να αποκρούει πολύ δύσκολα σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης και μετά από σέντρα του Ναβάρο και πάλι ο Ναζλιδης και πάλι με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία του Ατρομήτου.

Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος σταδιακά κέρδιζε μέτρα και ισορρόπησε το παιχνίδι. Στο 20′ είχε και αυτός την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, με τον Ξενοδόχοφ να αποκρούει σουτ του Τόνσο από πλεονεκτική θέση.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του ματς έπεσε πολύ, με τους Περιστεριώτες ωστόσο να χτυπούν σαν την… κόμπρα. Στο 45′ Τόνσο και Μπροτο συνδυαστικά ιδανικά, με τον νερό Λημνιό να είναι ο τελικός αποδέκτης και με ένα πανέμορφο γυριστό να κάνει το 1-0.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη ξεκίνησαν ιδανικά. Ο εξαιρετικός σήμερα Ναζλίδης αναστάτωσε την άμυνα των φιλοξενούμενων και έδωσε έτοιμο γκολ στον νεοεισελθόντα Μαρουκάκη που σκόραρε στο 47′ με την πρώτη του επαφή.

Οι παίκτες του Ατρομήτου όμως όχι μόνο δεν επιρρεάστηκαν αλλά μόλις εννιά λεπτά αργότερα χτύπησαν ξανά! Στο 56′, μετά από ένα υπέροχο τρίγωνο μεταξύ Τόσνο, Μπρίτο και Λε Ταλέκ, ο Γάλλος έγινε ο τελικός αποδέκτης και με πλασέ έκανε το 2-1 για τον Ατρόμητο.

Από το σημείο αυτό και μετά η ΑΕΛ πίεσε πολύ για την εισοφάριση. χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν και πάλι με κεφαλιά του ορεξάτου αλλά μοιραίου τελικά Ναζλίδη, όταν στο 78′ δεν κατάφερε να νικήσει Γκορμπούνοφ και Φυτανίδη.

Στο 88′ ο εξαιρετικός στο κοουτσάρισμα Κορακάκης, κλείδωσε στην ουσία το αποτέλεσμα βγάζοντας τον Τόνσο και βάζοντας τον Ζησόπουλο, θωρακίζοντας τα μετώπισθεν της ομάδας του και παίρνοντας μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Λάρισας με 2-1.

ΛΑΡΙΣΑ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Αντονι, Ποτουρίδης, Ναβάρο (Κάπος 63′), Ντέλετιτς (Μαρουκάκης 46′), Ναζλίδης, Ντοντό (Αβραάμ 46′)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Μπάγκα, Ούμπιδες, Λημνιός (66′), Τόνσο (Ζησόπουλος 88′), Μπρίτο (Κατράνης 78′), Λε Ταλέκ

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...