Δεν τον σταμάτησε ούτε ο καιρός.3-0 τον Ηρακλή ο Ατρόμητος…Φωτό

DSC_0522Ένα πολύ καλό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Αντιρρίου με τον Ατρόμητο να παίρνει μια όχι τόσο εύκολη νίκη όσο δείχνει το τελικό σκορ. Ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς  αλλά οι παίκτες του Περικλή Παπαποστόλου δεν ήταν εύστοχοι. Το σκορ άνοιξε στο 18’ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Περικλή Παπαποστόλου. Η δεύτερη κίτρινη κάρτα και η αποβολή του Καζανά δεν επηρέασε καθόλου την ομάδα του  που  παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο  πίεζε ψιλά και  δεν έδωσε γήπεδο στον Ηρακλή. Τον άγχος όμως για τους παίκτες του Ατρόμητου έφυγε στο  86’ όταν  ο Σκανιάς πίεσε τον αμυντικό Λιβάνη Β. του Ηρακλή Αστακού που έκανε κακή συνεννόηση με τον τερματοφύλακα του και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του. Ο Περικλής Παπαποστόλου που για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός δοκίμασε με το φαρμακερό αριστερό του πόδι και ανάγκασε στο 89’ τον Κουντούρη να απόκρουση εντυπωσιακά, όμως  ο τερματοφύλακας  του Ηρακλή στάθηκε άτυχος η μπάλα πήγε στον  Ευθυμιόπουλο που πέτυχε αυτό που έψαχνε εδώ και αρκετό καιρό ένα γκολ με ψIλοκρεμαστό σουτ. Σε μερικές ώρες θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε φάσεις και γκολ της αναμέτρησης.

Το φιλμ του αγώνα:

18’ Γκοολ Απευθείας εκτέλεση φάουλ Παπαποστόλου γκολ

28’ Κόρνερ του Σκανιά κεφαλιά Καλαβρουζιώτης άουτ

32’ Κόρνερ του Σκανιά κεφαλιά του Πετσίνη άουτ

36’Σκανιάς διαγώνιο σουτ η μπάλα στη συμβολή των δοκών άουτ

40’ Σέντρα του Αλεξόπουλου  παράλληλη με την εστία η μπάλα πέρασε άουτ.

62’ Σουτ του Γεωργάκοπουλου  η μπάλα άουτ

65’ Κοντοζήσης  τετ α τετ απόκρουση με τα πόδια του  Καραδήμα

69’ Δεύτερη κίτρινη στο Καζανά

71’Τετ  α τετ Σκάνιας πλάσαρε άουτ.

86’ Γκοοολ ο Σκανιάς πίεσε τον Λιβάνη που γύρισε λανθασμένα την μπάλα προς τον τερματοφύλακα του και πέτυχε αυτογκόλ.

89’Γκοοολ   Δυνατό σουτ του Παπαποστόλου έξω από την περιοχή αποκρούει εντυπωσιακά ο Κουντούρης  η μπάλα φθάνει στον Ευθυμιόπουλο  που κάνει ένα διαγώνιο ψιλοκρεμαστό σουτ περνάει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και καταλήγει στα δίκτυα.

Ατρόμητος: Καραδήμας, Κάκκος Β.(87’Ταμπάκης), Παπαδόπουλος Α.(89’ Μυλωνάς Σ.), Πετσίνης, Καζανάς, Γεωργακόπουλος (75’ Ευθυμιόπουλος), Αλεξόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Κωνσταντόπουλος, Παπαποστόλου.

Ηρακλής Αστακού: Κουντούρης  Ν., Κοτσίνης, Λιβάνης Π., Αργύρης Α.(77’ Μπαρμπαρούσης Δ.), Γκάτσης, Λιβάνης Β.,Ταφάνη, Μπαρμπαρούσης Γ., Κουντούρης Α.,Κοτρώτσος Γ., Κοντοζήσης.

 .......................

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...