Δεύτερο τρίποντο ο Λυγιάς με την σφραγίδα του Φούντζουλα…

Σε ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί χωρίς πολλές φάσεις ο Α.Ο. Λυγιάς πήρε το δεύτερο τρίποντο με γκολ του Φούντζουλα στο 84’. Η ομάδα του Λυγιά είχε την πρωτοβουλία χωρίς όμως να εντυπωσιάσει. Στο 2’ ο Φούντζουλας δεν κατάφερε με πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα μετά από σέντρα του Πετσίνη . Στο 15’ ο Νικόπουλος σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 28’ που ήταν η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου εκτέλεσε φάουλ από αριστερά σύγχυση στην περιοχή τελικά διώχνουν οι αμυντικοί . Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ψαθάς απείλησε με σούτ έξω από την περιοχή αλλά ο Τερόλι σε σωστή θέση μπλοκάρει. Στο 67’ η πιο καλή ευκαιρία του αγώνα για την ομάδα του Λυγιά όταν μετά από κάθετη πάσα του Ρετσίνα στο Φούντζουλα που μπαίνει στην περιοχή σουτάρει και η μπάλα φεύγει δίπλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 84’ ο Φούντζουλας χαρίζει την νίκη στην ομάδα του σε τετ α τετ νίκησε τον Τσοκαντά με διαγώνιο πλασέ.

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΦ/ΣΟΥ 1-0
Α.Ο. Λυγιάς : Τερόλι, Νικόπουλος, Βασιλόπουλος, Βειζάϊ , Λιανός, (67’Δενδραμής), Τσιριμώκος, Τσίγκας, Τόρε, Φούντζουλας, Ρετσίνας (78’Ραυτόπουλος), Πετσίνης (40’ Ζαβέρδας)
Αστέρας Κεφ/σου : Τσοκάντας, Φούντας Δ., Φούντας Αλ., Σκαρμούτσος, Μηλιώτης, Σαλονίκης, Καρετσός, Χονδρογιάννης (69’ Ανδρεακής), Κανταρέλος (85’ Ανδρεάκης) Κανταρέλος (85’Κολτσίδας), Μποτσιβάλης, Ψαθάς (87’ Σερβός).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 3ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

...........................



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...