Διαβασμένος και αποτελεσματικός ο ΠΑΣ Ναυπάκτου

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 52-73

 

Την τρίτη του σερί νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ά Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε , επικρατώντας εύκολα στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 21 πόντους διαφορά.
Η ομάδα του Γιώργου Σταθάτου μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλε τον ρυθμό της, όντας καλύτερη σε άμυνα και επίθεση,προηγούμενη με 12-18  στην λήξη της πρώτης περιόδου και με έντεκα στο ημίχρονο 25-36.
Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του ΠΑΣ άριστα προετοιμασμένη από τον Γιώργο Σταθάτο, να έχει τις λύσεις σε ό,τι δοκίμασε ο Παναιτωλικός και να παίρνει την νίκη με 52-73. Για άλλο ένα παιχνίδι σκόραραν όλοι οι παίχτες της αποστολής, δείγμα των συνεργασιών και της πολυφωνίας στην επίθεση καθώς και της φιλοσοφία της ομάδας να δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες παρά το νεαρό της ηλικίας των περισσοτέρων  και της έλλειψης εμπειριών.
Πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΣ ο Χουλιάρας με 12 πόντους και τον ακολούθησαν οι Γκρέκας και Μαυρέλης με 10.

 

Δεκάλεπτα: Α:12-18 Β:13-18 Γ:15-17 Δ:12-20

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Λιόκαυτος): Κυριλής Θ. 7, Κατερινόπουλος, Κυριλής Δ., Καλιακμάνης 2, Μαυρομάτης 15(2),Κάκος, Παρθένης 6, Στεφανάτος 3, Γκρίζης 19

 

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Σταθάτος): Καπετανάκης 2, Αμπλάς 5, Φρέγκου 7(1), Θεοδώρου 7, Σταθάτος Π. 2, Χουλιάρας 12, Γκρέκας 10(2), Αδαμόπουλος 8, Μαυρέλης 10, Τσιφτιλής 4, Τσιλιγιάννης 6

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...