Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Αντίρριο…Σ' ένα ματς που παίχτηκε στα ίσια.

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου και από τις δύο ομάδες που χάρισαν μοναδικό θέαμα στου θεατές. Ένα παιχνίδι ανοιχτό με πολλά γκολ που παίχτηκε στα ίσια με τον Ατρόμητο στο 94’ να χάνει μοναδική ευκαιρία να πάρει την ισοπαλία.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 11′ με 0-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Καλαβρουζιώτη που την έσπρωξε στα δίκτυα. Ο Πετράκης έφερε το ματς στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Την ανατροπή έκανε ο Κάκκος μετά από κόρνερ του Πετράκη έπιασε μια ωραία κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα .Στο 47’ ο Φλέγγας Χ. μετά από κάθετη πάσα του Πετράκη κάνει το 3-1 διώχνοντας το άγχος από τους παίκτες τη ομάδας του. Όμως λίγα λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου ο Κάκκος στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του μειώνοντας για τον Ατρόμητο σε 3-2.

Μετά από φανταστική κάθετη πάσα του Πετράκη ο Δεδότσης φεύγει μόνος του τετ α τετ με τον Παναγόπουλο κάνει το 4-2. Μετά από παράλληλη σέντρα του Παπαποστόλου στο Καλαβρουζιώτη ο τελευταίος μειώνει σε 4-3.Το Αντίρριο μετά το 4-3 πίεσε πιο πολύ  και είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα με κυριότερη στο 94’ όταν μετά από κόρνερ του Παπαποστόλου καρφωτή κεφαλιά Καλαβρουζιώτη η μπάλα δίπλα στο δοκάρι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να δώσει τουλάχιστον ένα βαθμό στην ομάδα του. 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...