Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία για το έγκλημα και πώς συνδέεται με τον παλιότερο βιασμό της

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία για το έγκλημα και πώς συνδέεται με τον παλιότερο βιασμό της

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας.   Τ

ο στυγερό έγκλημα που απασχολεί όλη την κοινή γνώμη  εδώ και εβδομάδες, φαίνεται πως έχει πολλές πτυχές ακόμη που ερευνώνται, σύμφωνα με νέες πληροφορίες.  

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι  εισαγγελικές Αρχές διευρύνουν τον κύκλο των ανακρίσεων αι σύμφωνα με την Real News, οι τρεις δράστες που το 2017 φέρονται να είχαν βιάσει την Ελένη Τοπαλούδη, διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με έναν από τους δύο νεαρούς που κατηγορούνται για το θάνατό της.   

Ο δικηγόρος της οικογένειας που είναι και θείος της φοιτήτριας, Ευάγγελος Γκιούκης δήλωσε πως «η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η Αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της, όπως έπρεπε» και τόνισε ότι «αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της. Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ».  

«Αν δεν την είχαν αποτρέψει να προχωρήσει σε καταγγελία, πιθανόν να είχαμε άλλη εξέλιξη και η κοπέλα να ζούσε» συμπληρώνει και καταλήγει: «Η διαλεύκανση του συγκεκριμένου στοιχείου της υπόθεσης, είναι κάτι που ζητάει διακαώς η μητέρα της».  

Πληροφορίες αναφέρουν πως ερευνάται και το αν οι αστυνομικοί διενήργησαν τα δέοντα αφότου ενημερώθηκαν από την ίδια την κοπέλα για τον βιασμό της.  

Εκτιμάται πως το ότι η Ελένη δεν προχώρησε στην καταγγελία των βιαστών της, ίσως «ενθάρρυνε» τη μετέπειτα αποτρόπαιη πράξη των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της, κάτι που σχετίζεται με το γεγονός πως οι βιαστές της είχαν φιλικές σχέσεις με τους δύο δράστες της δολοφονίας.   Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Real News, ο βιασμός της Ελένης Τοπαλούδη είχε βιντεοσκοπηθεί ενώ η φοιτήτρια ήταν ναρκωμένη με το λεγόμενο «χάπι του βιασμού».

Η φοιτήτρια  μετά το περιστατικό ένιωθε φοβισμένη και ανασφαλής ενώ είχε ζητήσει και ψυχολογική υποστήριξη.   Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου διαπιστώθηκε πως η 21χρονη δεν είχε καμία επικοινωνία με τους δύο κατηγορουμένους. Ωστόσο εικάζεται πως η φοιτήτρια που φέρεται να διατηρούσε σύντομο δεσμό με τον 19χρονο κατηγορούμενο, επικοινωνούσε μαζί του μέσω Messenger και πλέον αναμένεται να δοθούν στοιχεία στις Αρχές από το Facebook.  

Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να δώσουν συμπληρωματικές καταθέσεις ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων. Υπενθυμίζεται πως ο 19χρονος και ο 21χρονος βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Γρεβενών.   

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/350343-Dolophonia-Elenes-Topaloyde-Nea-stoicheia-gia-to-egklema-kai-pos-syndeetai-me-ton-paliotero-biasmo-tes ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...