Δύο στα δύο για Ναυπακτιακό…Πέρασε εύκολα από το Δοκίμι

 ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ-ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 1-3

Συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό ο Ναυπακτιακός καθώς έκανε το 4Χ4 στα επίσημα παιχνίδια της νέας χρονιάς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση είκοσι λεπτών, καθώς προηγήθηκε αγιασμός και ομιλίες του Δημάρχου Αγρινίου, του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Αγρινίου, του Προέδρου της ΕΠΣΝΑ Τάκη Παπαχρήστου και του Προέδρου του Απόλλων Λάμπρου Τζιφέρη.

Ο Ναυπακτιακός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και μέσα σε τρία λεπτά , από 12’ έως 15’, κατάφερε προηγηθεί με 2-0. Ο  Κοντοπάνος  ένα λεπτό αργότερα, μείωσε σε 1-2 σκοράροντας απέναντι στην πρώην ομάδα του  και ξαναέβαλε τον Απόλλωνα στο παιχνίδι. Ο τραυματισμός του όμως στο 32’ και η αναγκαστική αλλαγή του, επέδρασε αρνητικά τους γηπεδούχους.

Ο Αστέρας  με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου , πέτυχε ένα γρήγορο γκολ στο 48’ κάνοντας το 1-3 και καθάρισε τη νίκη. Στο υπόλοιπο διάστημα, διαχειρήστηκε σωστά το παιχνίδι χωρίς να επιτρέπει στους γηπεδούχους να αντιδράσουν.   Από τον Απόλλωνα διακρίθηκαν οι Γαρούφης, Κορομηλάς Φ, Νταλαπέρας Ν και Αλπέντζος, ενώ από τον Ναυπακτιακό οι Καρτσακλής, Θανασιός, Γεωργακόπουλος και Μυτιαλήνης.

 

ΔΟΚΙΜΙ: Διαμαντής, Μπίρκος (46’ Κορομηλάς Χ), Κρανιάς, Γαρούφης, Νταλαπέρας Η, Κορομηλάς Φ, Νταλαπέρας Ν, Αλπέντζος, Μπάκας (77’ Τσακανίκας Ι), Κοντοπάνος (32’ λ.τ. Νταλαγιώργος), Ζαχαράκης.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Μπράνης (42’ λ.τ. Βρουζάϊ), Θεοχάρης, Καρτσακλής, Θανασιός, Καραγιάννης (61’ Αδραχτάς), Γεωργακόπουλος, Καλαβρουζιώτης (74’ Ζαχαρόπουλος), Ψυχογιός, Μυτιλήνης.

Το φίλμ του αγώνα

12’ Γκολ 0-1. Κόρνερ του Μυτιλήνη από δεξιά, ο Γαρούφης στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά, σημειώνει αυτογκόλ.

15’ Γκολ 0-2. Φάουλ πάσα του με το τακουνάκι του Ψυχογιού στον Μυτιλήνη, που με ωραίο σουτ διπλασιάζει τα τέρματα του Ναυπακτιακού.

16’ Γκολ 1-2. Ο Κοντοπάνος μπήκε από δεξιά και με ωραίο πλασέ μείωσε το σκορ.

48’ Γκολ 1-3. Ωραία κάθετη πάσα του Καλαβρουζιώτη στον Ψυχογιό, που αποφεύγει τον Διαμαντή και με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

49’ Μπάσιμο του Κορομηλά Χ. από αριστερά, κάνει το σουτ από πλάγια θέση όμως, ο Ανδρεόπουλος αποκρούει.

54’ Σουτ του Νταλαπέρα Ν. από καλή θέση, μπλόκαρε ο Ανδρεόπουλος.

Περισσότερο φωτορεπορτάζ σε λίγο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...