Δύσκολες στιγμές πέρασε ο Κοργιαλάς λόγω κατάθλιψης

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο Κοργιαλάς λόγω κατάθλιψης
Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό «Εγώ», ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και τα προσωπικά του.

Εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι πέρασε κατάθλιψη μετά από ένα δύσκολο οικογενειακό πρόβλημα , αλλά όπως λέει πολύ χαρακτηριστικά «πολέμησα μόνος μου και τα κατάφερα!» «Μετά από την περιπέτεια υγείας του πατέρα μου, είχα πέσει κανονικά σε κατάθλιψη. Σκεφτόμουν τι είναι πιο εύκολο, να πέσω στις ρόδες ενός αυτοκινήτου ή να πέσω από την ταράτσα. Είχε πάθει έμφραγμα ο πατέρας μου. Εκείνη την εποχή, εγώ ήμουν μέσα στην τρελή χαρά και αυτό με σόκαρε με πλήγωσε.(…) Πολέμησα, όμως, μόνος μου την κατάθλιψη και τα κατάφερα. Έπρεπε να το κάνω. Στη ζωή μας υπάρχουν διάφοροι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Εγώ τον έκλεισα μόνος μου αυτόν τον κύκλο»

Από τότε δεν σταματά να είναι αισιόδοξος και να κάνει όνειρα, για την επαγγελματική, καθώς και για την προσωπική του ζωή : «Κάθε μέρα που περνάει, δημιουργώ νέα όνειρα. Τα περισσότερα ίσως να μην τα παίρνω και τόσο σοβαρά, γιατί ξέρω πως την επόμενη μέρα κάτι θα αναιρέσω, κάτι θα αλλάξω. Τα πράγματα, όμως, που πραγματικά ήθελα πολύ κατάφερα να τα κάνω πραγματικότητα…»

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...