Εδώ θα βρεις μοντέρνα εσώρουχα για κάθε σύγχρονη γυναίκα

Τα γυναικεία εσώρουχα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για το συνολικό στιλ μιας γυναίκας, ακόμα και χωρίς να φαίνονται. Επιλέγοντας τα κατάλληλα εσώρουχα μπορεί να τονίσει ή να αδικήσει τα δυνατά της σημεία. Και μην ξεχνάμε πως για κάθε ρούχο υπάρχει και το ιδανικό εσώρουχο, που θα το αναδείξει ή θα το καταστρέψει.

Η Bolero είναι ό,τι ψάχνεις από μία εταιρία εσωρούχων! Με συνεχή ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες τάσεις και εμπειρία δεκαετιών, αφουγκράζεται πάντα τις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας. Φροντίζει, έτσι, να ανανεώνει τη συλλογή της με κομμάτια των μεγαλύτερων brands, ώστε να σου προσφέρει τα καλύτερα! 

Σουτιέν για κάθε γυναίκα

Super push-up bra Dorina, ¾ cup, με υπέροχη δαντέλα και εξαιρετική εφαρμογή. Επίλεξέ το και κάνε το μπούστο σου να φαίνεται έως και 2 νούμερα μεγαλύτερο!

Κάθε γυναίκα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά σώματος, άρα και τις προσωπικές της ανάγκες στα εσώρουχα. Άλλες χρειάζονται ένα σουτιέν για μέγιστη στήριξη και άλλες για ενίσχυση. Σύμμαχος στις καθημερινές σου δραστηριότητες είναι το μαλακό και άνετο σουτιέν, ενώ στις προσωπικές σου στιγμές επιλέγεις σουτιέν τα οποία δίνουν έμφαση στη θηλυκότητα και το sexiness που θέλεις να αποπνέεις.

Βρες balconette ή bralette, push-up για ενίσχυση και soft bra για απόλυτη απαλότητα. Αναζήτησε, ακόμα, sports bra για να ασκείσαι με άνεση, με ή χωρίς μπανέλα (wireless bra) ανάλογα με τις ανάγκες σου και φυσικά strapless για να μπορείς να φοράς οποιοδήποτε ρούχο.

Η ποικιλία σε νούμερα (ακόμα και για μεγάλα μεγέθη) και χρώματα θα σε κατακτήσει! Μονόχρωμα ή με φανταστικά σχέδια και prints, σε κλασικό μαύρο ή λευκό και μπεζ, φλογερό κόκκινο, γκρι, πράσινο, ροζ, μπορντό και σε άλλες εντυπωσιακές αποχρώσεις.

Γυναικεία σλιπ για ολοκληρωμένο look




Γυναικείο σλιπ, με την υπογραφή DKNY, σε στιλ boyfriend για τέλεια άνεση και εφαρμογή στην καθημερινότητά σου.

Η πλούσια συλλογή εσωρούχων της εταιρίας δε θα μπορούσε φυσικά να μην έχει και γυναικεία σλιπ σε κάθε τύπο, για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Κλασικό bikini style ή boxer, sexy brazil, string  ή thong για πιο προσωπικές στιγμές, σε ποικιλία μεγεθών που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας που φροντίζει το στιλ της σε κάθε περίσταση.

Διαχρονικά και μοντέρνα χρώματα για να επιλέξεις αυτό που σε εκφράζει και υπέροχες λεπτομέρειες, όπως δαντέλα, που θα αγκαλιάσουν μοναδικά το κορμί. Απόκτησε το σλιπ που θα σε κάνει να αισθάνεσαι θηλυκή και αισθησιακή, χωρίς να θυσιάζεις την απαραίτητη άνεση και πρακτικότητα.

Μπες τώρα στο boleroshop.gr και αναζήτησε σουτιέν και σλιπ από επώνυμα brands σε σούπερ συμφέρουσες τιμές. Απόκτησε τα ιδανικά και παράλαβέ τα με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 40€ και πάνω.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...