Εκλογές αν δεν περάσουν τα μέτρα λέει ο Μανιάτης

Εκλογές αν δεν περάσουν τα μέτρα λέει ο Μανιάτης
Ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου στο ΠΑΣΟΚ.

“Η χώρα θα οδηγηθεί ξανά σε εκλογές. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση” δήλωσε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, ερωτηθείς τι θα συμβεί εάν δεν περάσουν τα μέτρα. “Υπάρχουν άλλοι συσχετισμοί δυνάμεων, προφανώς, θα πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές…”, τόνισε, σύμφωνα με τα parapolitka.gr.

“Εμείς, και εγώ προσωπικά, αλλά και το κόμμα μου, η μέγιστη πλειοψηφία των συναδέλφων, έχουμε αποφασίσει ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε την Κυβέρνηση, θέλουμε να είναι μια Κυβέρνηση τετραετίας και ευθύνης, θέλουμε να είναι μια Κυβέρνηση, η οποία θα προχωρήσει σε πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις, θέλουμε να δημιουργηθεί και μια Εθνική Ομάδα Διαπραγμάτευσης.

Εμείς έχουμε τοποθετηθεί, είμαστε ξεκάθαροι”, ανέφερε ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: “Πρέπει να τοποθετηθεί ο καθένας με αίσθημα ευθύνης απέναντι σ’ ένα μείζον θέμα: οδηγούμε τη χώρα σε χάος και εκλογές τώρα, ή υιοθετούμε τα μέτρα, παλεύουμε μέχρι τελευταία στιγμή να υπάρξει πολιτική διαπραγμάτευση και προοπτική για τη βιωσιμότητα του χρέους και δουλεύουμε μαζί με τους άλλους Ευρωπαίους, προκειμένου ν’ αλλάξει η κεντρική κατεύθυνση της Ευρώπης;”

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...