Εξαφάνιση – θρίλερ κτηνοτρόφου στο Ωραιόκαστρο

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΗΜΕΡΕΣ                                                                                                                       

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού, του κτηνοτρόφου από το Ωραιόκαστρο που εδώ και 11 ημέρες δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Ο 59χρονος εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου, οπότε είχε μεταβεί στη δουλειά του. Το μεσημέρι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του, στην οποία είπε ότι θα αργούσε να γυρίσει γιατί είχε κάτι κρέατα να τακτοποιήσει.

Γύρω στις πέντε το απόγευμα το σήμα του κινητού του έδειχνε ότι ήταν στα σφαγεία Χαλάστρας και από εκεί και πέρα δεν ξέρει κανείς που βρίσκεται, αφού το κινητό του είναι κλειστό.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η σύζυγος του 59χρονου, ο άντρας της είχε φύγει από το σπίτι τους στο Ωραιόκαστρο και πήγε στα σφαγεία Χαλάστρας για να πουλήσει κάποια ζώα. Από τη πώληση εισέπραξε 17.000 ευρώ, ποσό αρκετά σημαντικό ώστε να κάνει την οικογένεια να ανησυχεί πως πίσω από την εξαφάνισή του ίσως να κρύβεται εγκληματική ενέργεια.

Η αστυνομία εξετάζει τις μαρτυρίες των ανθρώπων που τον είδαν για τελευταία φορά ενώ η οικογένεια του κτηνοτρόφου κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αρχές.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...