Εξώδικο του Καμμένου στο ΣΔΟΕ

Εξώδικο του Καμμένου στο ΣΔΟΕ
Εξώδικο στο ΣΔΟΕ έστειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Διαμαρτύρεται για την εμπλοκή του ονόματός του σε δημοσιεύματα που τον φέρουν να ελέγχεται για ακίνητα στο Γαλαξίδι και την Ιτέα.
«Ουδέποτε, τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου είχαμε ή έχουμε στην ιδιοκτησία μας κανένα απολύτως ακίνητο στην περιοχή του Γαλαξιδίου, Ιτέας καθώς και της ευρύτερης περιοχής του νομού Φωκίδος, και εν γένει Στερεάς Ελλάδος. Τα ανωτέρω δε αποδεικνύονται μάλιστα και από αντίστοιχες βεβαιώσεις του οικείου-αρμόδιου υποθηκοφυλακείου Γαλαξιδίου και Ιτέας τις οποίες έχω εις χείρας μου και φέρουν σημερινή ημερομηνία», σημειώνει στη δήλωσή του ο Πάνος Καμμένος.

Προσθέτει δε πως μέχρι σήμερα  δεν έλαβε «ουδεμία ειδοποίηση ή άλλου είδους όχληση προς έλεγχο» που να αφορά στο πρόσωπό του.

Κατηγορεί το ΣΔΟΕ ότι, «ενήργησε με δόλο» συμπεριλαμβάνοντας το όνομά του στη συγκεκριμένη λίστα, προκειμένου η δημοσίευση του ονόματός του «να εξυπηρετήσει συμφέροντα και σκοπιμότητες, προδήλως διαφορετικά από αυτά της εξυγίανσης της πολιτικής ζωής του τόπου».

Καλεί μάλιστα το ΣΔΟΕ, εντός τεσσάρων ωρών από την επίδοση της εξώδικης δήλωσης να του παραδώσει όλα εκείνα τα έγγραφα που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την αναφορά του ονόματος του σε μια τέτοια λίστα.

Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνει ότι, θα προσέλθει ο ίδιος στα γραφεία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...