Επίσκεψη Σκιαδαρέση στην Ναύπακτο

Στην Ναύπακτο βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 2 Οκτώβρη  το πρωί, ο  Υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Σκιαδαρέσης,  μαζί με κλιμάκιο υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων.

Επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ναυπάκτου, όπου συνάντησε τον Δήμαρχο Βασίλειο Γκίζα και Αντιδημάρχους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της πόλης και τους σχεδιασμούς της επόμενης ημέρας.

Στο Δημαρχείο είχε συνάντηση τυχαία και με τον υποψήφιος Δήμαρχο Ανδρέα Κωνσταντόπουλο ο οποίος βρέθηκε κι αυτός για ενημέρωση εκεί.

Κατόπιν επισκέφθηκε τα γραφεία της Δομής ΑΜΕΑ  <<ΑΛΚΥΩΝΗ>> όπου συναντήθηκε και ενημερώθηκε αναλυτικά για το έργο και την προσφορά της δομής από την πρόεδρο  Κα ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ και τον Δ/ντή Γρηγόρη Παναγιωτόπουλο.

Ακολούθως επισκέφθηκε το Λιμενικό Σταθμό Ναυπάκτου, το Αστυνομικό Τμήμα και την Τροχαία Ναυπάκτου, όπου αντάλλαξε απόψεις και ενημερώθηκε για το έργο αστυνόμευσης από τους Διοικητές.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε το Ταχυδρομικό γραφείο και περπάτησε στα Καταστήματα της πόλης  ενώ συνομίλησε με δεκάδες πολίτες στην Πλατεία Φαρμάκη , στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και στην παραλία του Γριμπόβου.

Επίσης, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Ναυπάκτου και αφού ευχαρίστησε το προσωπικό για το έργο που κάνουν ενημερώθηκε διεξοδικά κατόπιν από τον Διοικητή Κο Χριστοβασίλη.

Τέλος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και συνομίλησε με τηνς Διευθήντρια, το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και τα Κέντρα Υγείας της Ναυπακτίας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...